DOLAR
32,3416
EURO
35,1000
ALTIN
2.310,41
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

CHP Kurmayları Toplandı

Kurmayları Toplandı

CHP Bilecik İl Başkanı Av. Çağatay Karaahmet, CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ve CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Dr. Sungur Turan; İl Yönetimi, İl Disiplin Kurulu, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Merkez İlçe Yönetimi, Eski İl Başkanları, Eski Merkez İlçe Başkanları, şu anda görevde bulunan İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya geldiler.  

 

Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan yaptığı konuşmada, önceki dönemde CHP’ye hizmet eden tecrübeli üyelerle fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiklerini dile getirerek, Bilecik’te seçimleri alacaklarına inandığını söyledi.

 

CHP Bilecik Belediye Başkan adayı Dr. Sungur Turan ise partilileri birlik ve dayanışmaya davet ederek, “30 Mart seçimlerinin yaklaştığı şu günlerde, birlik ve beraberliğe, dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu açıktır. Bu seçimi, hep beraber tüm partililerin dayanışması ve birliğiyle kesin olarak alacağız” dedi.

 

Aile arasında fikir değerlendirme ve tecrübelerden feyz alma amacıyla bir araya geldiklerini belirten CHP Bilecik İl Başkanı Av.Çağatay KARAAHMET; 30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimlerin ülke genelinde son derece önemli olduğunu vurguladı.

 

“Türkiye’de rejim büyük bir tehlike içinde”

Türkiye’de rejimin büyük bir tehlike içinde olduğunu dile getiren CHP Bilecik İl Başkanı Karaahmet, şöyle konuştu:

“30 mart 2014 tarihinde gerçekleştirilecek bu seçim, Türkiye’nin son virajıdır. Bu seçim, ciddi anlamda 11 yıldır dönüştürülmeye çalışan Türkiye Cumhuriyeti’nin idari yapısının, halkının dönüştürülmeye çalışan Türkiye Cumhuriyeti halkının sosyal yapısının sorgulanacağı ve engelleneceği bir seçimdir. Dolayısıyla, bu seçimler Bilecik’in, Bozüyük’ün seçiminden ziyade, Türkiye’nin seçimidir.

 

“bıçak kemiğe dayanmaktan çıktı, artık bıçak kemiği kesiyor”

Değerli arkadaşlarım, gelinen noktada rejim tehlikededir. Rejim tehlikedeyken de elbette burada en duyarlı olması gereken kesim Cumhuriyet Halk Partisi’nin üyeleridir. Bizler direneceğiz. Zira bu rejimin temelini atan ve üzerine Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Dolayısıyla hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Birlik içinde olmak zorundayız, dirlik içinde olmak zorundayız, beraberlik içinde olmak zorundayız ki kendi saflarımızı sıklaştırıp ciddi anlamda tehlikede olan rejim mücadelesini hep beraber akıl yoluyla fikir yoluyla aşalım. Bakınız gelinen nokta bıçağın kemiğe dayandığı nokta değildir, gelinen nokta bıçağın kemiği kestiği bir noktadır. Burada yapılması gereken taşın altına el koymak da değil, taşın altına gövdeyi koymaktır.

 

“Dr.Sungur Turan Bilecik halkının gözünde bir umuttur”

Bilecik il örgütünde merkez ilçemizde diğer ilçelerimizde adaylar belli olduktan sonra parti içerisinde bir devinim bir hareketlenme meydana geldi. Çalışmalar hızlandı, bugün ilçelerimizin hepsinde, beldelerimizin hepsinde adaylarımız çalışmalarını sürdürüyor. Biz Bilecik belediyesini alacağız, ilçelerimizin beldelerimizin belediyelerini alacağız çünkü buna inanıyoruz. Bilecik halkı gelinen noktada bu iktidarı değiştireceğini gerek saha çalışmalarında gerekse anket çalışmalarında ortaya koymaktadır. Alternatif olarak Cumhuriyet Halk Partisini gördüklerini ortaya koymaktadırlar. Bugün yapmış olduğumuz saha çalışmaları neticesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin, adayımız Dr.Sungur Turan’ın Bilecik halkının gözünde bir umut olduğunu gördüm. Ciddi bir ilgi aldığımızı görüyorum, özellikle adayımızın ciddi anlamda yapmış olduğu hizmetler neticesinde tanınırlığı umut verici. Bu nedenle 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Bilecik Belediyesini alacağımıza inanıyor ve toplantıya katılımınızdan ötürü sizlere şükranlarımı sunuyorum. ” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.