DOLAR
32,4930
EURO
34,5426
ALTIN
2.497,80
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C

CHP Bozüyük Belediye Başkan adayı Metin Torun Oldu

CHP Bozüyük Belediye Başkan adayı Metin Torun Oldu. Yaklaşık 2 yıl önce CHP Bozüyük İlçe Başkanı olan ve o günden itibaren adaylığını ilan eden Metin Torun, CHP Genel merkezi tarafından Bozüyük Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

Metin Torun şunları söyledi:

Bizlerin ortak amacı Türkiye Cumhuriyeti’ni refaha, aydınlığa ve çağdaşlığa ulaştırmaktır. Bu uğraşta en büyük desteğimiz Türk Halkıdır. Bugüne dek her türlü zor koşul, tehdit ve tehlikelere karşın bu mücadelemizden asla ödün vermedik. Günümüzde; Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefe ve ilkelerini korumak üzere yönetme görev sırası verilen anlayışın Cumhuriyet ile demokratik sistemi tartışmaya açtığını, ülke bütünlüğünü bozarak varlığımızı ve geleceğimizi tehlikeye düşürdüğünü, günlük yaşamamıza müdahale etmekte olduğunu, etnik ayrımcılığı körüklediğini, uygulamakta olduğu eğitim sistemiyle gelecek nesillerin bilimsel, düşünsel ve kültürel anlamda daha sığ ve donanımsız hale getirilmek istendiği görülmektedir.

Kaybolan varlıklarımızın, yitirilen değerlerimizin tekrar kazanılması, Türkiye Cumhuriyeti’nin saygınlığa kavuşması, halkımızın tekrar huzura ve barışa ulaşması Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı ile mümkün olabilir. Şu anda Türk Halkının özlemi ve dileği bu yöndedir. Bizler halkın bu özleminin farkında ve bilincindeyiz.

Partimizin Genel Merkezi, Bölgemizin sorumluları olan Milletvekilleri ve Parti Meclis Üyemiz,İl Başkanımız ve İl yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanlarımız ve ilçe yönetimlerinin bana vermiş oldukları desteğin ışığı ile;

PARTİLİ VEYA PARTİSİZ HER KESİMDEN BOZÜYÜK HALKININ DESTEĞİ, BENİM BAŞARIYA OLAN SONSUZ İNANCIMLA BU GÖREV VE SORUMLULUĞU ÜSTLENİP ÖNÜMÜZDEKİ YEREL SEÇİMLERDE BOZÜYÜK’TEKİ DEĞİŞİMİ HEPBİRLİKTE GERÇEKLEŞTİREBİLMEK İÇİN BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞIMI SİZLERLE PAYLAŞMAKTAN ONUR ve GURUR DUYMAKTAYIM.

SAYGI VE SEVGİLERİMLE,

 

METİN TORUN

CHP Bozüyük Belediye Başkan Adayı

ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.