DOLAR
32,4432
EURO
34,7597
ALTIN
2.441,10
BIST
9.919,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

CHP Bilecik Milletvekili Tüzün; “TABELÂ ASMAKLA HASTANE YAPILMAZ”

“TABELÂ ASMAKLA HASTANE YAPILMAZ”

Bilecik Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Tüzün, “Sıkıntıyı hastalarımız çekiyor, bakanlar her seferinde tabelâ asıp gidiyor. Yeni hastaneyi yapmak CHP iktidarına nasip olacak” dedi.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, bir yandan seçim kampanyasını sürdürürken bir yandan da Bilecik’in kronikleşen sorunlarını yerinde inceliyor.
Tüzün, köylere yaptığı seçim gezilerinin ardından önceki gece Devlet Hastanesi’ne gitti. Tüzün, hastanede yatarak tedavi gören hastalara “geçmiş olsun” dileğinde bulunarak sıkıntılarını dinledi ve sağlık personeli ile görüştü.

Tüzün, yeni hastane konusunda AKP’nin büyük bir fiyasko yaşadığını belirtti. Bilecik’in halkının yıllardır oyalandığını, her gelen bakanın bir yere tabelâ asıp gittiğini anlatan Tüzün, şunları söyledi:
NEDEN BAKANLAR TEMEL ATMADI?
“Hastane binasının yetersizliğine bir kez daha yerinde, kendi gözümüzle tanık oldu. Bunun sıkıntısını hastalarımız ve sağlık personeli çekiyor. Hastane yetersiz olduğu için vatandaşımız mecburen çevre illere gitmek zorunda kalıyor. Yıllardır hastane için yer tespiti yapıldığını söyleniyor. Bakanlar gelip gidiyor, aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorlar. Madem yer tespiti tamam, hastanenin önünde engel kalmadı, Bilecikli bakanlar geldiğinde niye temel dahi atamadılar. Bu kadar sürede bir değil birkaç hastane yapılırdı. Ama AKP’nin niyeti hastane yapmak değil, halkı kandırmak. Yeni hastaneyi yapmak CHP iktidarına nasip olacak. Hastane, mevcut hastanenin yerinde yapılacak, bölgenin en modern hastane olacak. Bilecikliler çevre illerdeki hastanelere gitmekten kurtulacak.”

KAMU-SEN’İ ZİYARET

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve beraberindeki CHP heyeti ayrıca Kamu-Sen Bilecik İl Temsilciliğini ziyaret etti. Kamu-Sen Bilecik İl Temsilcisi Ömer Yel ve diğer sendika temsilcilerinin bulunduğu ziyarette konuşan Tüzün, memurların sorunlarına kalıcı çözümün ancak CHP iktidarında bulunabileceğini söyledi. Tüzün, 1 Kasım’dan sonra kurulacak CHP hükümetinin ilk işlerinden birinin atanamayan öğretmenlerin atanması ve öğretmenlerin ek ders ücreti sorununu çözmek olacağını vurguladı.
IMG-20151022-WA0003

IMG-20151022-WA0005

IMG-20151022-WA0007

IMG-20151022-WA0000

IMG-20151022-WA0001

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.