DOLAR
32,3544
EURO
35,1415
ALTIN
2.301,58
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

CHP Bilecik Milletvekili Aday Adayları;

Bilecik CHP İl Başkanlığı bugün 1 Kasımda yapılacak olan 26. Dönem Erken Genel Seçimleri için CHP milletvekili aday adayı tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıya CHP İl Başkanı Şinasi Çetinkaya, CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Çakıcı ve partililer katıldı.

Hüseyin Elmas, “Partimizin kuruluş yıl dönümü olan 92. Yıl dönümünde de onur ve gururumuz ile birlikte burada toplanmış bulunuyoruz. Ben Hüseyin Elmas, Chp Bilecik Milletvekili Aday Adayıyım. Önümüzdeki 1 kasımda yapılacak olan seçimlerde partimizin daha başarılı, daha hedeflerini yükseltebilmesi için bu konuda bizlere düşen bir görev olarak gördüğümüz aday adaylığında başvurumuzu yaptık. Hangi sıraya görev verilirse ben birinci sıra adayı gibi çalışacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Hepinizi saygi ve sevgi ile selamlıyorum” dedi.

Av. Çağatay Karaahmet, “yapılan seçimin bir tekrar seçim olduğunu ifade ederek bu seçimde geçen seçimde olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisinden aday olduğunu söyledi. Bu bağlamda Türkiye’nin içinden geçtiği cenderede bu sıkıntılı günlerde, bunun müsebbiplerine karşı mücadele vermenin adaylığının birinci noktası olduğunu dile getirdi.

Yaşar Tüzün, günün önemini vurgulayarak, “Bugün 9 Eylül tarihi partisi açısından, Türkiye açısından, Laik Demokratik Cumhuriyet açısından çok önemli bir tarih. Böylesine önemli bir günde partimizin 92. kuruluş yıl dönümünde Milletvekili aday adaylığımı açıklamak, 3 arkadaşım adına söylüyorum bizlere büyük onur, gurur ve heyecan vermektedir.” dedi.

DSC_0393 DSC_0294 DSC_0296 DSC_0344

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.