DOLAR
32,5585
EURO
34,9459
ALTIN
2.442,21
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

CHP Aday Tanıtımına Devam Ediyor

CHP Aday Tanıtımına Devam Ediyor

CHP Bilecik İl Başkanı Çağatay Karaahmet, Vezirhan ve Bayırköy Belediye Başkan adaylarını tanıttı.

Vezirhan ve Bayırköy’e çıkarma yapan CHP il örgütü Vezirhan’da Mehmet Duymuş, Bayırköy’de ise Rakin çakır ile seçime gireceklerini resmen ilan etti.

Yoğun katılımın olduğu toplantıya, Osmaneli İlçe Başkanı Faik Üstün, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Bilecik Belediye Başkan Adayı Dr.Sungur Turan, Vezirhan Belde Başkanı Engin Demir, Bayırköy Belde Başkanı Özcan Bican, İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Turan, Osmaneli Belediye Başkan Adayı Hayati Zat, Osmaneli İl Genel Meclis Üyesi Adayı (Eski DSP İl Başkanı) Adem Ertuğrul, Kadın ve Gençlik Kolları ve çok sayıda partili katıldı.
Önce Vezirhan’da toplanan CHP’liler, Vezirhan Belediye Başkan Adayı olarak Mehmet Duymuş ile seçime gireceklerini açıklarken büyük bir sürpriz daha gerçekleşti. Vezirhan CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Duymuş’un kardeşi de AKP Belediye Meclis Üyeliği görevinden ve AKP’den istifa ettiğini açıkladı.İl Başkanı Çağatay Karaahmet tarafından rozeti takıldıktan sonra yapılan konuşmalarda ilk önce belde başkanı söz alarak Vezirhan’da bu dönem CHP iktidarının yaşanacağını dile getirdi. Ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Adayı Mehmet Duymuş kendisini tanıttı ve bu seçimin birlik beraberlik seçimi olduğunu diğer aday adayı arkadaşlarıyla birlikte omuz omuza yürüyeceğini dile getirdi. Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ve son olarak İl Başkanı Çağatay Karaahmet’in konuşmalarının ardından Bayırköy’e geçen CHP’liler burada da Belediye Başkan adayı olarak Rakin Çakır’la seçimlere gireceklerini açıkladılar. Her iki belde örgütünün de genç kadrolardan oluştuğu ve 2014 yerel seçimlerinde iddialı oldukları gözlendi. Konuşmasında son günlerde yaşanan yolsuzluk olaylarına dikkat çeken Karaahmet, “2014 Yerel Seçimleri yalnız Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis üyeliği seçimleri değil bu baskıcı dayatmacı iktidarın son dönemecidir. 2014 yılı Tüm Bilecik’te sosyal demokrat belediyeciliğin yılı olacak.”dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.