DOLAR
32,3852
EURO
35,0493
ALTIN
2.326,85
BIST
9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

ÇEVRE TEMALI KISA FİLMLERE BÜYÜK ÖDÜL

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN ÇEVRE TEMALI KISA FİLMLERE BÜYÜK ÖDÜL
Bakanımız Sn. İdris Güllüce’nin talimatı ile düzenlenen “Yeşil Ekran Üniversiteler Arası Kısa Film Yarışması” başladı. Yarışmada dereceye girecek öğrencilere toplamda 100 bin TL ödül dağıtılacak.
Bakanlığımız ve Türkiye Çevre Koruma Vakfı (TÜÇEV), üniversiteli gençler arasında “çevre” farkındalığını artıracak önemli bir projeye imza atıyor. Ana konusunun “çevre” olacağı ”Yeşil Ekran Üniversiteler Arası Kısa Film Yarışması” ile en iyi kısa film çeken öğrenciye 30 bin lira ödül verilecek. 15 Kasım’da başlayan ve tüm üniversitelerin katılabileceği yarışmada, öğrenciler en az 4 kişilik gruplar oluşturacak. Jüri değerlendirmesinin ardından yarışmanın kazananı 1 Mart 2015 tarihinde İstanbul da düzenlenecek törende belli olacak. Birincinin 30 bin lira ile ödüllendirildiği yarışmada ikinciye 20, üçüncü 10 bin TL verilecek. Yarışma kapsamında 8 kişiye ise 5 bin TL mansiyon ödülü verilerek toplamda 100 bin TL ödül dağıtılacak.

Nasıl başvurulacak?

Öğrenciler,http://www.yesilekrankisafilm.com  web sayfasından ön kayıt yaptıktan sonra hazırlamış oldukları süresi 6 dakikayı geçmeyecek kısa filmleri 4 kopya DVD ve özgeçmişleri ile birlikte TÜÇEV’e 15 Şubat 2015’e kadar kargo ile gönderebilecek. Yarışma ile ilgili tüm duyurular ve başvurular hakkında bilgiwww.yesilekrankisafilm.com adresinden öğrenilebilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.