DOLAR
32,3363
EURO
35,1567
ALTIN
2.244,16
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
7°C
Bilecik
7°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

Cesan Vinç Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Cesan Vinç Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Ülkemiz, milletimiz ve tüm çalışma arkadaşlarımızın Ramazan Bayramını tebrik eder, sevgi ve saygılarımızı sunarız.

Cesan Vinç ve Hareket Sistemleri

CESAN VİNÇ SİSTEMLERİ HAKKINDA

1976 yılında merkezi İstanbul’da kurulan CESAN Vinç Sistemleri geçmiş tecrübelerini ve gelecek teknolojileri yoğurup kullanma ilkesini kendine hedef edinmiş ve bugüne kadar bu yolda 20.000 ‘den fazla ürününü sanayi hizmetine vermiştir. Kaldırma gruplarının yanında vinç çelik konstrüksiyon üretimi ile imalat bütünlüğü %100 CESAN olarak sağlanmıştır.

Üretim konusu olarak; muhtelif kapasitelerde; (250 kg. ‘dan 300.000 Kg. ‘a kadar ) elektrikli vinçler ,monoray, döner arabalı vinçler, çift kiriş gezer köprülü vinçler, portal vinçler, yürüyüş redüktörleri, taşıyıcı çelik konstrüksiyonlar, gezer köprülü tavan vinçleri, kepçeli konteyner vinçleri, özel tasarım vinçler konusunda çalışan CESAN; Almanya ve Fransa’dan ithal ABM marka motorlar, Mobilis marka bara ve bara ekipmanları, Vahle marka bara ve bara ekipmanları, Telemeganuge/Siemens marka vinç kontrol ekipmanları ile müşterilerine Dünya Kalitesinde vinçler üretmektedir.

Müşterinin beklentilerinin ötesinde hizmet vermeyi hedefleyen CESAN; AR-GE çalışmalarını vazgeçilmez unsur olarak görmektedir. OM tipli vinçlerin patenti ile bu çalışmalarını belgelemiştir. Müşteri taleplerini karşılamak amacıyla, ihtiyaçları karşılayacak özel vinçler tasarlamakta ve müşterisinin hizmetine sunmaktadır.

CESAN ürettiği ürünlerin satışı sonrasında yerinde montajı ve servis hizmetleri ile müşteriye teslim ettiği her ürününü takip etmekte ve müşterisinin çözüm ortağı olmaya devam etmektedir.

Kalite esas hedef olduğu için ilk olarak TSE ile başlayan kalite yolculuğunda ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemine sahip firmalardan temin edilen vinç ekipmanlarının kullanılmaya başlanmasıyla, bir adım daha ilerlenmiştir.

Kalite konusundaki yatırımlarını sürekli canlı tutan CESAN halen TSE, TSEK, ISO 9001–2000, GOST-R Belgelerine ve CE deklarasyonuna sahiptir. CESAN kalite sistemindeki olumlu etkileri yurtiçi ve yurtdışı satışlarında olumlu sonuçlara çevirmektedir. Afrika ve Asya ülkelerine yoğunlaşmış ihracatını Avrupa pazarına da taşıyarak yeni dönemde dünya firması adayıdır.

Bugün CESAN müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu hizmet prensibinde, müşteri ihtiyaçlarını en az müşteri kadar iyi bilerek, bu ihtiyaçları; en etkin ve en yaratıcı ürünleri, en uygun maliyetle rakiplerinden daha önce üreterek karşılamaya devam etmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.