DOLAR
32,3659
EURO
35,0042
ALTIN
2.325,73
BIST
9.085,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

“CENNETE GİDEMEZSEK YANDIK” KONFERANSI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

BOZÜYÜK’TE “CENNETE GİDEMEZSEK YANDIK” KONFERANSI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

 

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen “Cennete Gidemezsek Yandık” isimli konferans programı yoğun ilgi gördü. Salonu tamamen gençlerin doldurduğu program ilgi ile izlendi.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansa Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, Belediye Başkan Yardımcıları ve gençler katıldı. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından ilk olarak dini, ilmi ve kültürel sohbetleri ile özellikle sosyal medyada yoğun takipçileri olan Fatih YAĞCI sahne aldı. Fatih YAĞCI; gençken yapılması muhtemel hatalar ve gençlerin bunlarla nasıl başa çıkabileceğini, kendi yaşantısından örnekler vererek üniversite yıllarında ki yaşadığı komik olayları ve program tanıtımı için yapılan ilanda stand up gösterisi olarak anons yapılmasını anlatırken izleyenler kahkahaya boğuldu. Cennetin güzelliklerini, cennetin nasıl tasvir edildiğini, gençlerin bu çağlarda nasıl günaha düşmeden bu dönemlerini atlatabilecekleri konusunda da gençlere öğütler veren YAĞCI çocukların en sevdiği dersleri kendi çocukluğundan örnekler vererek anlattı. YAĞCI’da sonra sahne alan Mert YEŞİLYURT ise  programdan önce Bilecik gezisi yaptıklarını, Bozüyük’ün çok değerli bir tarihi mirasa sahip olduğunu belirterek yapmış oldukları bu söyleşi programlarının nasıl başladığını anlattı. İnsanlara Allah’ı, imanı, namazı, ibadetleri anlatmaya gayret gösteren, üslup ve esprileri ile dikkat çeken ekip, programın son bölümünde salondaki katılımcıların ve sosyal medya üzerinden canlı olarak sorulan soruları yanıtladı. Programda ayrıca ikilinin youtube kanalında yayınladıkları komik kısa filmler gösterildi.

Programın sonunda konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI “bilgilenmek çok önemli, anlatmak içinde anlamak çok önemli. Hem anlamaya çalışalım, anlayıp bilgilendikten sonra da çevremize bilgi verelim. Gün geçtikçe sıkıntıya düşüyoruz, gün geçtikçe üzülüyoruz. Çünkü gelen gençliğimiz hakikaten çok sıkıntılı. Biz okuyan bir millet değiliz, seyreden bir millet olduk, internet ve telefonu seviyoruz. Bu değerli arkadaşlarımız da internette bir ortam oluşturmuşlar. Bu ortamda sizlerle birlikte olmak, size biraz bilgi aktarabilmek için. Ne mutlu ki Allah yolunda olan bu değerli kardeşlerimiz bizleri bilgilendiriyorlar” diyerek programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan BAKICI, YAĞCI ve YEŞİLYURT’a Takdir Belgesi ile birlikte seramik tabak ve plaket takdim etti.

Kültür Cennete Gidemezsek Yandık Konferansı Yapıldı 10 Kültür Cennete Gidemezsek Yandık Konferansı Yapıldı 5 Kültür Cennete Gidemezsek Yandık Konferansı Yapıldı 6 Kültür Cennete Gidemezsek Yandık Konferansı Yapıldı 7

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.