DOLAR
32,3346
EURO
35,0867
ALTIN
2.308,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

CE Uygunluk Belgesi Alındı

CE Uygunluk Belgesi Alındı. Osmaneli Belediye Başkanlığı bir yandan koronavirüs tedbirleriyle ilgilenirken diğer yandan kendi bünyelerinde ürettikleri maskelere CE işaretli uygunluk belgesi aldı.

Belediye ürettiği Maskeler için “CE işareti” uygunluk belgesi alarak, AB teknik uygunluk mevzuatı çerçevesinde gerekli bütün uygunluk değerlendirme faaliyetlerinden geçtiğini sağlık, güvenlik ve tüketicinin ve çevrenin korunması gerekliliklerine uyduğunu gösterdi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezimizde Kadın Girişimciler Kooperatifi üyelerince üretilen Maskelerimiz kamu, özel sektör ve halkımızın koronavirüsle mücadelesinde büyük katkı sağladı. Osmaneli Belediyesi Koronavirüs ile mücadele ofisinde halkımıza ücretsiz dağıtılan maskelerimizin üretim kapasitesini arttırıp BEBKA destekleri ile Sağlık Bakanlığımızın projemize onayı ile ürün çeşitliliğimizi ve kapasitemizi yükseltmek istiyoruz.

Maskenin yanı sıra diğer sağlık ürünleri, dezanfektan, hijyen, ortopedik dizlik, bileklik, kolonya vb ürünleri BEBKA destekleri ile üretecek orta ölçekli bir tesisi Osmaneli Belediyesi olarak gerçekleştireceğiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.