DOLAR
32,5103
EURO
34,7183
ALTIN
2.494,01
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

Çaykur Rizespor’un Hizmetkarıyım

Çaykur Rizespor’un Hizmetkarıyım

Spor Toto Süper Ligde sahasında Gaziantespor’u 5-1 yenen Çaykur Rizespor’un teknik sorumlusu Mehmet Ali Karaca, “Ben her zaman hazır ve nazır Çaykur Rizespor’un hizmetkarıyım” dedi.

Karaca, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, taraftarın takıma sahip çıktığını belirterek, “Taraftarın desteği ile iyi mücadele ettik. Bir hafta Gaziantespor’u analiz ettik. Nasıl oynayacaklarını tartıştık ve ne yapabilirizi düşündük. Kenar oyuncuların çok atağa çıktığını, ama stoperlerin yavaş olduğunu gördük. Forvetleri kenarda bulundurduk ve araya atılan paslarla kazandık” diye konuştu.

Devre arasında oyuncuların sürekli kendileri arasında konuştuğunu ifade eden Karaca, şunları söyledi:

“Soyunma odasında 10 dakika hiç bir şey söylemedim. Futbolcular birbirlerine soyunma odasında destek sağladı. Biz de bunu gördüğümüz için onların enerjisine güvendik ve sonuç istediğimiz gibi oldu. İkinci yarının başında rakip bizi hırpaladı. Geri dönüşlerde sıkıntı yaşadık. Bu sürede merkezi kapatarak oynadık. Sonuçta istediğimizi aldık ve kazandığımız için mutluyuz.”

Rıza Çalımbay’a teşekkür etti

Basın toplantısında eski teknik direktör Rıza Çalımbay’a teşekkür eden Karaca, “Kendisi Türkiye’nin en iyi hocalarından. Son iki maçta takımın iyiye gidişi vardı. Bu takımda büyük emeği var. 15 hafta sonra kazandığımız için çok mutluyuz. Yenilebilirdik, futbolda istikrardan yana olan biriyim. Burada istikrarı yakalayacağımıza inanıyorum. Yeni hoca gelebilir. Ben bundan hiç gocunmam. Yönetimin bana bakışını çok iyi biliyorum. Ben her zaman hazır ve nazır Çaykur Rizespor’un hizmetkarıyım” değerlendirmesinde bulundu.

“Tek üzüntüm bunu Rıza Çalımbay’a hediye edemedik”

Çaykur Rizesporlu Kweuke, maça çok iyi başladıklarını kaydederek, “Maçın başında sonucu bulduk. Önemli olan bunu ileri taşıyıp gelecek haftalarda kazanmaya devam etmek. Tek üzüntüm bunu Rıza Çalımbay’a hediye edemedik. Ona bir galibiyet hediye edemedik. Rıza hocama çok teşekkür ediyorum. Bana sürekli güven verdi ve güvendiğini söyledi. Keşke bu maçı ona hediye edebilseydi” ifadesini kullandı.

Maçta 2 gol atan golcü oyuncu Deniz Kadah ise çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Çaykur Rizespor bana şans verdiği için teşekkür ediyorum. Buraya geldiğim için mutluyum. Çok iyi oynuyorduk, ama bu hafta kazanmayı başardık. Önemli olan takım olarak birlikte başarmak. Daha iyi işler yapacağız. Buna yürekten inanıyoruz” dedi.

Gaziantespor cephesi

Gaziantespor Teknik Sorumlusu Bünyamin Süral, Çaykur Rizespor deplasmanına kazanmak için geldiklerini belirterek, “Kazanmayı Çaykur Rizespor daha çok istedi. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Çaykur Rizespor’u tebrik ediyoruz” diye konuştu.

Rakiplerinin maça çok arzulu ve istekli başladığını anlatan Süral, “Çaykur Rizespor’un durumunu bildiğimiz için çok zor olacağını biliyorduk. Hafta boyunca bunu bilerek hazırlandık. Oyunun başında yediğimiz üç gol düzenimizi bozdu” dedi.

Gaziantesporlu Oğulcan Çağlayan da bu maçı bir an önce unutmaları gerektiğini vurgulayarak, “Kazanmak için oynamak zorundayız. Bundan sonraki maçlara bakmamız lazım. Önümüzdeki iki maç çok önemli. Yeniden çıkışa geçebiliriz” ifadesini kullandı.

Stankevicius ise 5-1’lik maçın değerlendirmesinin zor olduğunu ifade ederek, gerekli dersleri çıkarıp gelecekte aynı hataları yapmamaları gerektiğini belirtti.

kaynak:trthaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.