DOLAR
32,4454
EURO
34,7775
ALTIN
2.442,56
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

ÇARŞI MAHALLE KONAĞI’NIN TEMELİ ATILDI

BOZÜYÜK’ÜN 5. MAHALLE KONAĞI’NIN TEMEL ATMA TÖRENİ YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇARŞI MAHALLE KONAĞI’NIN TEMELİ ATILDI

 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın “ 9 Mahalleye 9 Konak” projesi kapsamında yapılacak olan Bozüyük’ün 5. Mahalle Konağı, Çarşı Mahalle Konağı’nın temel atma töreni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Temel atma törenine AK Parti Bilecik Milletvekili Halil ELDEMİR, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat CAN, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer YALÇIN, Dodurga Belediye Başkanı Selim TUNA, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer TEKELİOĞLU, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, AK Parti Milletvekili Adayı Ramazan KURTULMUŞ, Mahalle Muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı. Temel atma töreninde kalabalık misafir topluluğuna hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih BAKICI, “bugün burada 5. Mahalle Konağımızın temelini atıyoruz. Allah’a ne kadar şükür etsek az. Biz verdiği sözleri tutan bir belediyeyiz. Göreve geldiğimiz günden itibaren yapacağız dediğimiz projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz. Yıllardır sadece geçici işlerle Bozüyük halkı hizmet görmeye çalıştı. Ama biz 2,5 yıldır Bozüyük’ün en büyük sorunu neyse, yapılması gereken neyse bunları yapalım dedik. 20 yıldır yapılmayan terminali yapmak bize nasip oldu. Daha sonra hiç yapılmayan projeleri bizler yapalım, mahalle konaklarını, sentetik sahaları bizler hayata geçirelim dedik. Sahaların  7. ve 8.’Sini de aynı anda kullanıma açtık. Geri kalanlarda en kısa sürede tamamlanacak. Bununla birlikte Bozüyük’te ilk defa seyir terasını bizler yapıyoruz. İnşaatımız başladı. Yıllardır Bozüyük’ün arzu ettiği üniversiteyi bizler yapıyoruz. Meclis üyelerimiz ile hemen arazisini verelim dedik ve bu proje hemen gerçekleşsin. Dönemin Milletvekili Fahrettin POYRAZ’dan Allah razı olsun. Bu proje için 4 milyon lira ödeneği buraya yönlendirdi ve şu an inşaat bitmek üzere. Biz göreve geldiğimiz günden itibaren “halka hizmet etmenin, hakka hizmet etmek” olduğunu bilen biri olarak bu lafı her zaman önümüze koyuyoruz ve hizmet etmeye devam ediyoruz” diyerek konağın mahalle halkına hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan BAKICI’nın ardından konuşan Bilecik Milletvekili Halil ELDEMİR, “AK Parti Belediyelerinde seçim odaklı hizmet yoktur, vatandaşın nerede, neye ihtiyacı varsa projeler üretmek bizlerin görevi. Burada bu eserinde seçim öncesi temeli atılabilirdi. Bunu burada vurgulamak istiyorum. Ne seçime endeksli ne de seçim sonucuna endeksli iş yapıyoruz. Mahalle Konağımızın kazasız belasız bir şekilde en kısa sürede milletimizin hizmete sunulmasını Cenab-ı  Hak’tan niyaz ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.
Konuşmaların ardından tekbirler getirilerek kurban kesildi ve dualar edildi. Daha sonra protokol üyeleri ve Mahalle Konağının arazisini bağışlayan hayırsever vatandaşlarla birlikte butona basılarak konağın temeline ilk beton atıldı.

Mahalle Konakları Çarşı Mahalle Temel Atma 13 Mahalle Konakları Çarşı Mahalle Temel Atma 5

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.