DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

CAN DOSTLARIMIZA HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ

VETERİNER İŞLERİ NEDRET AVCI:
”YENİ TEDAVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİMİZDE CAN DOSTLARIMIZA HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ”
Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, Bilecik’e kazandırılan yeni Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde can dostlarımız olan hayvanlara yönelik hizmet vermeye devam ettiklerini kaydetti.
Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü olarak, yeni tedavi merkezinde son teknolojik imkanları kullanarak, çalıştıklarını dile getiren Avcı, faaliyetleri hakkında şunları aktardı:
”Malumunuz üzere, Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan Sokak Hayvanları ve Tedavi Merkezi’miz, Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılımıyla hizmete girdi. Bilecik Belediyesi olarak can dostlarımız olan hayvanlarımızın bütün tedavi ve rehabilite hizmetleri devam ediyor. Günde 10 kısırlaştırma işlemi yapabildğiimiz barınağımızda bugün de faaliyetlerimiz kapsamında bir köpeğimizin kısırlaştırma işlemini yaptık. Küpe ve çip takma işlemini de yaptık. Kuduz ve diğer aşılarımızı yaptık ve sedyeyle hayvanı, müşahede bölümüne aldık. Bu köpeğimizi, yaklaşık 3 günlük bir dinlenmenin ardından 4. gün aldığımız yere bırakabileceğiz. Aynı kapsamda kedilerimize yönelik de kısırlaştırma ve diğer hizmetleri yapıyoruz. Ameliyattan önce ultrasyon cihazıyla hayvanın gebe olup olmadığını öncelikle test ediyoruz. Gebelikleri yoksa kısırlaştırma işlemini yapıyoruz. Eğer gebe ise doğum olana kadar barınağımızda bekletiyoruz. Barınağımızda her gün yaklaşık 2 torba mama harcanıyor. 120 hayvan kapasiteli barınağımızda köpek ve kedilere yönelik hizmetlerimiz devam ediyor. Hayvanların ulaşımını da Can Dostları Müdahale Aracı ile en güzel şekliyle gerçekleştiriyoruz. Çevre il ve ilçelere örnek olabilecek kapasitede uygulamaya koyduğumuz barınağımızda faaliyetlerimiz bu şekilde devam ediyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.