DOLAR
32,3670
EURO
34,9587
ALTIN
2.325,36
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

CAN DOSTLARIMIZ İÇİN ŞEHRİN BİRÇOK NOKTASINA KULÜBELER KOYDU

CAN DOSTLARIMIZ İÇİN ŞEHRİN BİRÇOK NOKTASINA KULÜBELER KOYDU

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından sokak hayvanlarının soğuktan korunmaları için birçok noktaya kedi ve köpek kulübeleri bırakıldı.
Şehrimizdeki can dostlarımız sokak hayvanları için şu ana kadar birbirinden güzel çalışmaları gerçekleştiren Bilecik Belediyesi, sokaktaki kedi ve köpeklerin kışın olumsuz hava şartlarından korunmaları için şehrin belirli noktalarına kedi ve köpek kulübesi bırakıldı.

Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde can dostlarımızı en iyi şekilde ağırlayan Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, ayrıca bıraktıkları kulübelere mama ve su kapları koydu.
Bilecik Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda şehrin belirli noktalarına yerleştirilen Sokak Hayvanları Beslenme Noktalarına da mama ve su bırakan ekipler, can dostlarımızın soğuk hava şartlarına karşı korunmalarını sağladı.
VETERİNER İŞLERİ AVCI:
”VATANDAŞLARIMIZDAN EVLERİNİN ÖNÜNDEKİ UYGUN ALANLARA YEMEK VE SU KAPLARI BIRAKMALARINI RİCA EDİYORUZ”

Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:
”Bilecik Belediyesi olarak, can dostlarımızı yaz mevsiminin zorluklarına karşı koruduğumuz gibi içerisinde bulunduğumuz kış mevsiminin de olumsuzlukları ile en az şekilde karşılaşmaları için çalışıyoruz. Malumunuz üzere kış mevsimindeyiz ve olumsuz hava şartları var. Biz de Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü olarak şehrimizin belirli noktalarına kedi ve köpek kulübeleri bırakarak, can dostlarımızın burada korunmalarını sağlıyoruz. Kulübelerin yanına ayrıca mama ve su bırakıyoruz. Vatandaşlarımızın da bu anlamda evlerinin önlerindeki uygun alanlara yemek ve su kapları bırakmalarını rica ediyoruz. Böylece zor kış şartlarına karşı can dostları sokak hayvanlarını korumuş oluruz.” dedi.

2

3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.