DOLAR
32,5767
EURO
34,9899
ALTIN
2.462,54
BIST
9.892,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Çakırpınar Yolunda Trafik Kazası

Çakırpınar Yolunda Trafik Kazası. Bilecik Çakırpınar yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında sürücü yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Çakırpınar yolunda 26 AD 647 plakalı otomobilinin kontrolünü kaybeden sürücü kaza yaptı. 112 Acil Çağrı Merkezine haber verilmesi üzerine kazanın meydana geldiği noktaya jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler çevrede başka bir kaza yaşanmaması için güvenlik tedbiri aldı.

Kaza mahallinden geri gelen  F.B. yönetimindeki 11 AAP 480 plakalı otomobil dönüş için manevra yaptığı esnada hemen ardından gelen ve yanından geçmek isteyen 16 CVD 95 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada yaralanan F.B. için 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verildi. Yaralanan sürücü olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından gerekli kontrollerin yapılması için hastaneye kaldırıldı.

 

Yorumlar

  1. Furkan dedi ki:

    F.B yönetimindeki 11 AAP 480 Plakali aracın şoförü alkollü olduğundan jandarmayi gördüğü için kaçmak isterken arkadan gelen 16 CVD 95 plakalı araç ile kazaya karıştir. Alkollü araç kullanıp insanların hayatını tehlike atıyor yanlış haber yapilmasin lütfen.

    1. Taner Buka dedi ki:

      merhaba yorumunuza cevap vermek amacıyla yazıyorum. Haberleri metin haline getirirken hukuki açıdan değerlendirerek yazıyoruz. Bizim karar vereceğimiz bir durum olmadığı için bu gibi alkol almış mı almamış mı suçlu mu suçsuz suçsuz mu bilindiği üzere kolluk kuvvetleri gerekli kontrolleri yapar ve akabinde savcı gibi görevli kişiler suç var mı yok mu belirler. Biz şahsa alkol kontrolü yapamayacağımız gibi savcı gibi karar verme yetkisine de sahip olmadığımız için aldığımız bilgide alkol belirtilmiş olsa da yazmıyoruz. Çünkü bizim görevimiz değil. Biz yaşanan kazayı anlatabiliriz. Diğer türlü ayrıntılara girecek olursak mahkeme salonlarından çıkamayız. Beni hukuk bağlıyor sonuçlandırmak yargının işi