DOLAR
32,4274
EURO
34,4660
ALTIN
2.487,54
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
30°C
Bilecik
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
15°C

Çağatay Karaahmet: Kim Akp’yi Devirmeye Yakın

Çağatay Karaahmet: Kim Akp’yi Devirmeye Yakın

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel TEKİN Bilecik’te dün saat 15:00 da seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi.

Tepebaşında aracından inerek CHP İl Başkanı Çağatay KARAAHMET,Belediye Başkan Adayı Sungur TURAN,beraberindeki teşkilat ve üyelerden oluşan büyük bir kalabalıkla birlikte halkla kucaklaşan ve esnafları tek tek ziyaret eden Gürsel TEKİN, daha sonra Atatürk Bulvarı Otogar yakınında yer alan seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.Açılış konuşmasını Gültekin ÇALIŞKAN’ın gerçekleştirdiği açılışta, CHP Bilecik İl Başkanı Çağatay KARAAHMET sert açıklamalar yaptı.

ÇAĞATAY KARAAHMET ATEŞ PÜSKÜRDÜ ”MAL VARLIĞINI AÇIKLA”

Bilecik değişime hazır. Bilecik yoksulluğa, yasaklara,  yolsuzluklara dur demeye hazır. Bu seçimler bu iktidara git deme seçimi olacak. Bu seçimler halka zulüm çektiren bu iktidara, Recep Tayyip ERDOĞAN’a git deme seçimi olacak. Bunlar 3 şeyle geldiler, yoksulluk, yolsuzluk ve yasakları kaldıracağız diye geldiler. Ama bakın ne yaptılar daha bir hafta 10 gün önce gençlerimizin internetini yasakladılar. Bilgi alma özgürlüğünü, bilgiye ulaşma özgürlüğünü yasakladılar. Ne yaptılar yoksulluğu kaldıracağız dediler. Yılbaşında asgari ücrete zam yaptılar bozdur bozdur harca. Ne yaptılar yolsuzluğu engelleyeceğiz dediler, 4 tane bakanın çocukları hapiste değil mi? Kutulardan paralar çıkmadı mı? Biz bu iktidar yürüyüşünü bugün değerli Genel Başkan Yardımcımız Gürsel TEKİN abimizle Bilecik’ten başlatıyoruz. Bilecik’ten başlayan bu diriliş tüm Türkiye’ye yayılacaktır. Biz Bilecik’te halkın sevgisini, güvenini kazanmış, her zaman yardımına koşmuş, alın teriyle kazanmış, alın teriyle okumuş, bir öğretmen çocuğu, alın teriyle kazandığını bu topraklara bu coğrafyaya yatırmış sizin doktorunuz tertemiz bir insanı sizin karşınıza getirdik, hizmet etmeye getirdik. Sungur TURAN’la beraber MHP Belediye Başkan Adayına da dün söyledim. Mal varlığını açıkla dedim ama, CHP bir adım önde ! Sungur TURAN hem kendinin, hem eşinin, hemde 2 çocuğunun mal varlığını açıkladı. Peki AKP adayı mevcut Belediye Başkanı mal varlığını açıkladı mı? Hayır. Bu güne kadar tık yok. CHP hep bir adım önde pazartesi günü yarın Belediye Meclis Üyelerimizde, İl Genel Meclisi üyelerimizde mal varlıklarını açıklayacaklar. İşte şeffaf CHP, işte şeffaf yönetim. Belediye Başkan Adayım laf üretmiyor, kapı kapı geziyor, proje üretiyor. Benim Belediye Başkan Adayım, projeleriyle geliyor. İnternet projesinden, kendi branşı Tıp Merkezine kadar, artık ciddi bir sorun haline gelmiş, kanayan yara haline gelmiş, iki mahallemiz, birisi Cumhuriyet diğeri İstiklal Mahallesine çözüm üreten projeleriyle geliyor.

Neden bu mahallelerin üzerine gidiliyor?
Neden bu mahallere kaç yıldır çivi çakılamıyor?
Neden bu mahalleler fakirleştirildi?
Neden bu mahallelere yatırım yapılamıyor?
Neden mahalleli mülkünün değerini kaybediyor?

İşte Belediye Başkanı…
Bakınız yıllardır bu mahallelere, bir Kentsel Dönüşüm dayatmasıyla, tapuların üzerine şerh konuldu.
Benim Belediye Başkan Adayım göreve gelir gelmez 1 Nisan sabahı senin tapundaki şerhi kaldıracağım dedi.
Ben buradan Cumhuriyet ve İstiklal Mahallesine diyorum ki, 1 Nisan sabahı rahat bir nefes alacaksınız. İsteyen istediği müteahhitle anlaşacak, isteyen evini satacak, isteyen arsasını satacak.

Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında tüm Bilecik rahat bir nefes alacak. Varlık içinde yaşayacağız.
31 Mart sabahı Bilecik Belediyesi bizim olacak. Hiçbir güç hiçbir kuvvet bu belediyeyi bizim elimizden alamaz.

”Kamuoyu oldu bir laf ettim aday açıklamasında sadece şunu söylüyorum. 2009 seçim sonuçlarında CHP nin almış olduğu oylara bakın 2011 seçim sonuçlarında CHP’nin merkezde aldığı oylara bakın!  Kim iktidara yakın ?  Kim AKP’yi devirmeye yakın? Soruyorum size? Bıraksınlar havanda su dövmeyi. CHP Türkiyede, Bilecik’te bu iktidarı yıkacak tek güçtür. Bizim çalışmalarımız verimimiz, azmimiz buna yeter. Adayımız Sungur TURAN’la 1 Nisan sabahı mazbatayı alır almaz Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU’na Bilecik’in anahtarını birlikte götürüyormuyuz?”dedi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.