DOLAR
32,4960
EURO
34,9488
ALTIN
2.429,76
BIST
9.795,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

BÜYÜLÜ ORMAN BÜYÜLEDİ

BÜYÜLÜ ORMAN BÜYÜLEDİ

Bozüyük Belediyesi tarafından “Uluslararası Gençlik Tiyatroları Metristepe’de” sloganı ile düzenlenen Tiyatro Günleri’nde “Büyülü Orman” adlı çocuk oyunu sahnelendi.
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde Hayat Kumbara Sanat Ekibi tarafından sahnelenen “Büyülü Orman” adlı eğitici ve eğlenceli çocuk oyunu saat 10:00 ve 11:00 olmak üzere 2 seans halinde sahnelendi. Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan program çerçevesinde tiyatro oyunlarını izleyen minikler belediye otobüsleri ile okullarından alınarak Kültür Merkezi’ne getirildi. Burada orman ve hayvan sevgisini öğreten interaktif oyunu izleyen minikler eğlenerek öğrendiler ve oyuncularla birlikte sahneye çıkarak oyunda yer aldılar. Çocukların beğeni ile izlediği oyunun sonunda Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Esat ZENCİR tarafından Hayat Kumbara Sanat Tiyatro Ekibi’ne teşekkür plaketi takdim edildi. Ekibe bir de tablo hediye eden Müdür Vekili ZENCİR “ekibimizi başarılı performansları için kutluyorum. Kendileriyle 3 gündür 3 farklı oyunda birlikte olduk. Eğitici ve öğretici oyunlarını miniklerimiz beğeni ile izledi. Kendilerini tekrar misafir etmek isteriz” dedi. Oyun boyunca neşeli ve güzel dakikalar geçiren minikler kendilerine kek ve meyve suyu ikramı yapılarak tekrar belediye otobüsleri ile okullarına bırakıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.