DOLAR
32,3544
EURO
35,1415
ALTIN
2.301,58
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Büyük Birlik Partisi Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimine sayılı günler kala Büyük Birlik Partisi (BBP) seçim çalışmalarına hız verdi.

BBP Bilecik Belediye Başkan Adayı Engin Muslu, İl Başkanı Murat Önal, Belediye Meclis Üyesi Adayları Kadir Esat Kısacık, Erkan Erol ,Murat Çanakçı, İl Sekreteri Mustafa İbiş ve beraberindekiler esnaf ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkan Adayı Engin Muslu, İl Başkanı Murat Önal ile belediye meclis üyesi adaylarını, esnaf ve vatandaşlar sıcak karşıladı. Bazı esnaflar ise BBP’nin iyi bir liste oluşturduğunu ve Bilecik’te beklenenin üzerinde oy alabileceğini dile getirdi.

Belediye Başkan Adayı Engin Muslu seçim çalışmaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, 31 Mart 2019 tarihinde milletçe oy kullanacağımız yerel seçime 26 gün gibi kısa bir süre kaldığını belirterek,” İlimizi beş yıl boyunca temsil edecek “kişi” ve “kadroları” tayin etmeye çalışacağız. Hemşehrilerimiz , hangi kadroları destekleyeceğine karar vermeye çalışıyor. Seçimler bizlerin gözünde bir bayrak yarışıdır . Siyasi partiler ise, “Memleketimizi daha iyi bir geleceğe nasıl hazırlarız?” düşüncesi ile yarışan kadrolardır.” dedi.

 

Benim evim dört duvar değil, benim evim Bilecik’tir

BBP Belediye Başkan Adayı Muslu, Ertuğrul Gazi’nin emaneti Bilecik’imizin yeni bir soluğa, yeni bir heyecana ihtiyacı olduğunu fark ettiklerini ve seçime en iyi şekilde hazırlanıp millete hizmet etmek için yola çıktıklarını kaydederek, ”2009 yılından bu yana geçirdiğimiz bütün zorlu süreçlere rağmen milletimize ve ait olduğumuz bu topraklara hizmet etmek için bu yola baş koyduk. Bildiğiniz gibi son olarak Rahmetli Muhsin Başkanımızın vefat ettiği 2009 yılında yerel seçimlere katılmıştık. Çok zor zamanlar geçirdik. Özellikle seçim günlerinden haddimizi aşarak, “Keşke Muhsin Başkan hayatta olsaydı bize yön gösterseydi” dediğimiz günlerimiz olmuştu. Rabbim bir daha böyle bir acıyı milletimize yaşatmasın.Seçim dediğimiz bu bayrak yarışına girerken, memleketimizde yaşadığımız ve yaşayacağımız sorunların farkında olduğumuz kadar, çözüm yollarını da biliyoruz. Bu sorunların çözümleri için elimizdeki projeleri hayata geçirmeye hazırız. Kuracağımız kadrolar projelerini ve faaliyetlerini Bilecik’imizin ve çevresinin ihtiyaçlarına ters hazırlanmış senaryolara göre değil, olması gerektiği gibi ‘Benim evim dört duvar değil, benim evim Bilecik’tir’ anlayışı içinde ve yerel ihtiyaçlara göre uygulayabilecek kalitede olacak. Kadrolarımız oturdukları koltuklara güvenerek değil vatandaşlarımızın isteklerine dayanarak hareket edecekler. İnsanı saygın görerek, şehrimizde vatandaşlarımızın bir arada, mutlu, huzur ve güven içinde yaşayacağı bir ortamı tüm vatandaşlarımızın, istek ve taleplerini hesaba katarak birlikte inşa edecek bir yönetim uygulayacağız. Her türlü öneri ve teklifi titizlikle dikkate alıp değerlendireceğiz.” ifadelerinde bulundu.

BBP Belediye Başkan Adayı Engin Muslu konuşmasına şöyle devam etti:

Bilecik ismini , Bileciklileri layık oldukları yerde görmek istiyoruz.

Bir imparatorluğun doğduğu toprakların, memleketimiz Bilecik’in, sadece televizyonda yayınlanan bir dizi ile; sadece Söğüt ilçemizde Ertuğrul Gazi Hazretlerinin türbesinin önünde nöbet tutan Alpler ile tanınmasını vicdanımıza kabul ettiremiyoruz. Bilecik ismini , Bileciklileri layık oldukları yerde görmek istiyoruz.

Bizler sizinle aynı toplu taşıma araçlarını kullanan, aynı pazar tezgahlarından alışveriş yapan, sürekli bir ve beraber olduğunuz kardeşleriniziz

Bu seçimlere ‘’Özümüz millet, sözümüz hizmet.‘’ sloganı ile yola çıktık. Bizler sadece seçim zamanları, toplu taşıma araçlarını kullanan, sadece seçim arefesinde esnafı, öğrenciyi, memuru ziyaret eden, sadece seçim yatırımı olarak pazar tezgahlarından alışveriş yapan kadrolar değiliz. Bizler sizinle aynı toplu taşıma araçlarını kullanan, aynı pazar tezgahlarından alışveriş yapan, sürekli bir ve beraber olduğunuz kardeşleriniziz. Bir çok farklılığımıza rağmen aynı kilimin desenleriyiz, sizlere yani kendi komşularımıza, her şeyin en iyisini hak eden siz değerli hemşehrilerimize hizmet edebilmek şerefine nail olmak istiyoruz. Allah’ın İzniyle Rahmetli Başkanımızın bize öğrettiği siyasi ahlaka sahip çıkarak, yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermeden, gevşemeden, savsaklamadan, yerel yönetim politikalarımızı bir sonraki seçime yatırım malzemesi yapmadan hizmete talibiz. Yolumuz uzun, vaktimiz kısa, yükümüz ağır, yapmak istediklerimiz çoktur. Gelin destek verin ve sizler de memleketinizde söz sahibi olun. Biz Büyük Birlik Partisi olarak sizlere en iyi şekilde hizmet etmeye hazırız.. Takdir siz değerli hemşehrilerimizindir…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.