DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Büyük Birlik Partisi Doğu Türkistanlı Kardeşlerini Ağırladı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Doğu Türkistanlı kardeşlerini parti binasında ağırladı.

Doğu Türkistan’daki Çin zulmünü dünyaya duyurmak için yollara revan olan Doğu Türkistanlı kardeşlerimiz Bilecik’e geldi. Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları tarafından karşılanan heyet parti binasında misafir edildi.

Doğu Türkistan’daki zulümle ilgili konuşan Büyük Birlik Partisi Bilecik İl Başkanı Murat Önal ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

Yüz yıla yakın süredir Doğu Türkistan’da bir zulüm yaşanıyor. Çin yönetimi altında milyonlarca kardeşimiz katledildi ve katledilmeye devam ediyor. Doğu Türkistan’da bir insanlık dramı yaşanırken tüm dünya 3 maymunu oynamaya devam ediyor. İslâm düşmanı olan ülkelerin bu drama sessiz kalmaları tabiatlarının gereğidir. Ancak Türk Dünyasının islâm aleminin bu drama sessiz kalması kabul edilir bir davranış değildir. ‘Şüphesiz ki müslümanlar kardeştir’ ayetini bilindiği halde kardeşine sahip çıkmayan islâm aleminin bir an önce silkinip kendine gelmesi gerekiyor. En başta da 1000 yıl boyunca dini, dili, ırkı ne olursa olsun, zulüm gören mazlumların yanında olan bir ecdadın torunları bir an önce özüne dönüp kardeşine sahip çıkmalıdır. Hoca Ahmet Yesevi’nin atmış olduğu alperen ruhunu bu yüzyılda yaşayan yaşatmaya çalışan bizler hiç bir zaman zulme sessiz kalmadık, bundan sonrada kalmayacağız. Biz Türküz mazlumun yanında, zalimin karşısında olacağız Doğu Türkistan’ı mücadelesinde yalnız bırakmayacağız. yaşasın tam bağımsız Doğu Türkistan.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.