enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
42,8057
EURO
50,2442
ALTIN
5.959,02
BIST
11.335,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
11°C
Bilecik
11°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
12°C
Cumartesi Çok Bulutlu
11°C
Pazar Az Bulutlu
11°C
Pazartesi Çok Bulutlu
10°C

Bu Test Kiti ve Cihazla Süre 60 Dakikanın Altına Düşecek

09.04.2020
A+
A-

Bu Test Kiti ve Cihazla Süre 60 Dakikanın Altına Düşecek. T. C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından desteklenen projeyle NANOBİZ firması tarafından yeni tip koronavirüs COVID-19 için yerli ve milli test kiti ve cihazı geliştiriliyor.

T. C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir twitter hesabından yayınladığı mesajıyla müjdeli haberi verdi.

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından desteklenen projeyle NANOBİZ firması tarafından COVID-19 için geliştirilen yerli ve milli test kiti ile cihazı sayesinde 3-4 saat sürebilen test aşamasının, BIOSENS sistemi ile sahada ve 60 dakikadan daha az sürede yapılabileceğini duyurdu.

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, ”Laboratuvar ortamında sağlıklı sonuçlar veren BIOSENS sisteminin, uygulama alanındaki test sürecinden sonra seri üretimine geçmesini bekliyoruz. Sağlık çalışanlarımız için büyük bir kolaylık oluşturacak bu sistemi geliştiren NANOBİZ firmasını tebrik ediyorum.” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.