DOLAR
32,3852
EURO
35,0493
ALTIN
2.326,85
BIST
9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BU ONUR HEPİMİZİN

Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde eğitimlerini tamamlayarak, mezun olan 409 polis memurunun mezuniyet onurunu hep birlikte yaşadık.

Edebali Stadyumu’nda düzenlenen mezuniyet törenine, Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar, Adalet Komisyonu Başkanı Halil İbrahim Aktepe, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Eskişehir POMEM Müdürü Mehmet Tatlı ile daire müdürleri ve mezunların aileleri katıldı.

Polis memurlarına, diplomaları ile birlikte hediyeleri taktim eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, polis memurlarına başarılar dileyerek, fotoğraf çektirdi.

Törende bir konuşma yapan Vali Vekili Metin Çınar, polis teşkilatının vatana hizmet etme gururunu yaşayabilen nadir kuruluşlardan biri olduğunu belirtti.

Çınar, güvenliğin temel sağlayıcılarından olan emniyet birimlerinin karşılaştığı zorluklara rağmen 169 yıllık gurur ve şerefi bir kez daha gösterdiğini belirterek, ”Türk polis teşkilatı, kuruluşundan bu yana vatan ve millet hizmetindeki kutsal görevini, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, cumhuriyete, anayasaya ve kanunlara bağlı olarak zaman zaman çok şartlar altında, canını, kanını feda etmekten çekinmeksizin yerine getirmiştir ve bu vasıfları ile de dünya polis teşkilatı içerisinde hak ettiği saygınlığı kazanmıştır. Polis teşkilatı, günümüzde en zor meslek insanla uğraşan meslektir. Hele insanların, canı, malı ve namusu söz konusu olduğunda polis mesleğinin önemi daha da artmaktadır. İnsanla uğraşan meslekler sevgi üzerine kurulmuştur. Önce mesleğinizi sonra da insanları sevin, göreceksiniz başarılı olacaksınız. Emniyet ve asayiş hizmeti 24 saatlik bir dönemi kapsadığından gündüz-gece, soğuk-sıcak demeden sürmektedir” dedi.

POMEM Müdürü Mesut Çelebi ise 2006 yılında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla eğitim hayatına başlayan Polis Meslek Eğitim Merkezinin dinamik ve modern alt yapısıyla kısa sürede Türkiye’nin önde gelen eğitim merkezlerinden bire haline geldiğini ve kuruluşundan bu yana 13’üncü dönem sonunda 5 bin 105 polis memurunun teşkilat saflarına katıldığını bildirdi.

Konuşmaların ardından 13. dönem birincisi Necip Kalle’nin diplomasını, Vali Vekili Çınar verdi. İkinci Gökhan Erkek, diplomasını 2’nci Jandarma Eğitim Tugay Komutan Vekili Alpay Alper Sır’dan, üçüncü Ozan Erdğan da diplomasını Belediye Başkanı Selim Yağcı’dan aldı.

Törende, dönem birincisi Kalle, yaş kütüğüne dönem plaketini çaktı, yemin edildi ve Polis Marşı okundu.

 

DSC_8846 DSC_8848 DSC_8853 DSC_8881

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.