DOLAR
32,4432
EURO
34,7490
ALTIN
2.439,32
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bu Kez Ayden Bebek İçin Sahnelenecek

Bu Kez Ayden Bebek İçin Sahnelenecek

Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi oyuncularının yer aldığı ‘‘Annemin Müstakbel Kocası’ adlı tiyatro oyunu bu kez de Aydem bebek için sahnelenecek.

Bilecik başta olmak üzere yurdumuzun çeşitli yerlerinde tedavisi için kampanyalar düzenlenen SMA hastası Emine Aydem Dürük için tiyatro oyuncuları tiyatro severlerle buluşacak.

26 Şubat Pazartesi günü saat: 20:00’da Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alacak oyun için tiyatro severler, minimum bilet ve bağış tutarı olan 50 TL karşılığında oyunu izleyebilecek.
Yardım severlerin 50 TL ile birlikte istediği kadar bağış yapabileceği oyun ile Aydem bebeğin tedavi masrafı için katkı sunulabilecektir.

Bilecik’in tek yürek olduğu kampanyaya destek olmak isteyen vatandaşlarımız, biletleri Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinden temin edebilecektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.