DOLAR
32,5782
EURO
34,9928
ALTIN
2.455,79
BIST
9.768,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

BŞEÜ Genel Sekreteri Değişti

BŞEÜ Genel Sekreteri Değişti. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Genel Sekreteri Kim Oldu? Özgür Özcan Kimdir? Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Genel Sekreterlik Görevinde Devir Teslim Töreni Yapıldı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Genel Sekteri olarak görev yapan Prof. Dr. Cenk Karakurt’un rektör yardımcılığına atanmasının ardından,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Özgür Özcan Genel Sekreter oldu.

Prof. Dr. Cenk Karakurt, 2020 yılından bu yana yürüttüğü Genel Sekreterlik görevini, Rektör Yardımcılığı vazifesine atanmasının ardından Öğr. Gör. Özgür Özcan’a devretti.

Bugün Genel Sekreterlik Makamında gerçekleşen devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir’in yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhami Yurdakul, Prof. Dr. Mustafa Koyun, Genel Sekreter Yardımcısı Fakrullah Tohumcu, Hukuk Müşaviri Emine Temiz ve Daire Başkanları katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir, makamların ve unvanların değişebileceği, asli gayenin ise devlet hizmeti ve bu hizmetlerin devamlılığının sağlanması olduğu vurgusu yaptı. Beydemir, Prof. Dr. Cenk Karakurt’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken Genel Sekreter Öğr. Gör. Özgür Özcan’a da yeni görevinde başarılar diledi.

Özgür Özcan Kimdir?

12 Kasım 1982 yılında İzmit’te doğdu. Ankara’nın Polatlı ilçesinde ilköğretim ve lise eğitimlerini tamamladıktan sonra, lisans eğitimini Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Makine Eğitimi ve İşletme alanlarında tamamladı.

Yüksek Lisans eğitimini 2007 yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Makine Eğitimi Anabilim Dalında ve 2008 yılında Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi ve Organizasyonu Anabilim Dalında tamamlayan Özcan, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezlerinde eğiticilik yaptı.

Özcan’ın kaymakamlık, hâkimlik, müfettişlik ve maliye bakanlığı sınavlarına hazırlık eğitimi kitaplarının yanı sıra mikro ve makro iktisat alanında değerli eserleri bulunmaktadır.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde çeşitli komisyon üyelikleri ve Rektör Danışmanlığı gibi idari görevlerde bulunmuştur. Evli ve 3 çocuk babası olan Öğr. Gör. Özgür Özcan halen yerine getirdiği Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı görevinin yanı sıra 02.06.2022 tarihi itibariyle Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Genel Sekreterliğine atanmıştır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.