DOLAR
32,4870
EURO
34,8175
ALTIN
2.473,54
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

BŞEÜ Final ve Bütünleme Sınavlarına İlişkin Açıklama

BŞEÜ Final ve Bütünleme Sınavlarına İlişkin Açıklama. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Final ve Dönem Sonu Uygulaması Sınavlarına ilişkin olarak açıklama yaptı.

BŞEÜ Final ve Bütünleme Sınavlarına İlişkin Açıklama

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinden yapılan açıklamada 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Final ve Dönem Sonu Uygulaması Sınavları 08-20 Haziran 2020 tarihleri arasında uzaktan öğretim yoluyla yapılacağı bildirildi. Yine Bütünleme Sınavları da 22 Haziran – 06 Temmuz 2020 tarihleri arasında aynı usulle yapılacak.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılıyla sınırlı kalmak koşuluyla Final, Bütünleme ve Dönem Sonu Uygulaması sınavları yerine “24 Saat Süreli Evden Açık Kaynaklı Çevrimiçi Sınav” yapılacak olup, sınav kuralları ise şu şekilde belirtildi;

Sınav Kuralları

1. Final, Dönem Sonu Uygulaması ve Bütünleme Sınavları yerine “24 Saat Süreli Evden Açık Kaynaklı Çevrimiçi Sınav” yapılacaktır.

2. Final, Dönem Sonu Uygulaması ve Bütünleme Sınavı yerine uzaktan öğretim yoluyla uygulanacak sınavlar dersin öğretim elemanının talebine bağlı olarak çevrimiçi ödev, araştırma, proje ve yoruma dayalı açık sorulardan oluşacaktır.

3. Öğrenciye her bir dersin sınav dokümanını uzaktan öğretim sistemine yüklemesi için 24 saat süre verilecektir.

4. Öğrenciler dersin öğretim elemanının talebine bağlı olarak uzaktan öğretim sistemine sınav dokümanı olarak boyutu 20 MB’ı geçmeyecek şekilde pdf dokümanı, video, ses dosyası, winrar vb. dosyalar yükleyebileceklerdir.

5. Sınav soruları akademik birimlerin hazırladığı sınav programına uygun olarak uzaktan öğretim sistemine dersin öğretim elemanı tarafından eklenecektir. Öğretim elemanları tarafından sınav soruları uzaktan öğretim sistemine yüklenirken sınavın başlangıç ve bitiş tarihi ile saati 24 saat süreli olarak uzaktan öğretim sistemine tanımlanacaktır.

6. Uzaktan öğretim yoluyla yürütülecek Final ve Dönem Sonu Uygulaması Sınavları 08-20 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Uzaktan öğretim yoluyla yürütülecek Bütünleme Sınavları 22 Haziran – 06 Temmuz 2020 tarihleri arasında aynı usulle yapılacaktır.

7. Uzaktan öğretim sistemine erişim sorunu yaşayan öğrenciler mazeret dilekçesini ve sınav dokümanını faks (0228 214 2187), e-posta ([email protected]) yoluyla veya whatsapp (0228 214 1500) üzerinden UZEM birimine iletebileceklerdir. Bu şekilde gönderilen sınav dokümanları UZEM tarafından uzaktan eğitim sistemine eklenecektir.

Ayrıca Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bahar Yarıyılı Akademik Takviminde Güncelleme Yaptı.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takviminin Bahar Yarıyılı Güncellenmiş Haline aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2019-2020 Bahar Yarıyılı Güncellenmiş Akademik Takvim

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılıyla sınırlı kalmak koşuluyla teorik ve uygulama saati olan dersler ile sadece uygulaması olan derslerden Sağlık Bilimleri Fakültesinin hastanelerde yürütülen Hemşirelik Esasları II, Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Halk Sağlığı Hemşireliği ve Klinik Uygulama II dersleri dışındaki Üniversitedeki tüm dersler uzaktan öğretim yoluyla yürütüleceği belirtilirken, sadece uygulaması olan dersler 12 Mayıs 2020 itibarıyla uzaktan öğretim sistemine yükleneceği kaydedildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.