DOLAR
41,2797
EURO
48,9047
ALTIN
4.857,03
BIST
11.165,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Az Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

BOZÜYÜK’ÜN TARİHİ YERLERİ KİŞİSEL PUL UYGULAMASI İLE TANITILIYOR

A+
A-

BOZÜYÜK’ÜN TARİHİ YERLERİ KİŞİSEL PUL UYGULAMASI İLE TANITILIYOR
PTT’nin Türk pulculuğuna yeni bir boyut getirmek için, filateliyi sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla başlattığı kişisel pul uygulamasına katılan Bozüyük Belediyesi ilçe tanıtımına hazırlattığı kişisel pullar ile katkı sağlıyor.
Bozüyük ilçesinin tarihi ve kültürel değerlerini sonsuzlaştırmak için PTT Bilecik Başmüdürlüğü ve Bozüyük Belediyesi tarafından ortaklaşa hazırlanan 6 farklı kültürel değerden 1000 er adet 6000 adet pul bastırıldı. Bozüyük Belediyesi’nde gerçekleştirilen pulların teslim töreninde hazırlanan pullar Bilecik PTT Başmüdürlüğü İşletme Hizmetleri Birimi ve Pazarlama Sorumlusu Abdülaziz ÇİVİK ve Bilecik PTT Başmüdürü Halit TAŞPINAR tarafından Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin ELDEMİR’e teslim edildi. Pulların teslim edilmesinin ardından kısa bir açıklama yapan Bilecik PTT Başmüdürlüğü İşletme Hizmetleri Birimi ve Pazarlama Sorumlusu Abdülaziz ÇİVİK “PTT’nin Türk Pulculuğuna yeni bir boyut getirmek, filateliyi sevdirmek, yaygınlaştırmak ve müşterilere yeni hizmetleri en iyi şekilde sunmak amacıyla 2005 yılında başlattığı kişisel pul uygulamasına da belli bir olayın anılması, kişisel veya ticari bir ürünün tanıtılması, doğum günü, evlilik yıl dönümü, anneler günü, babalar günü, mezuniyet töreni, hatıra ve benzeri amaçlarla gerçek ve tüzel kişilerin talebi üzerine pul basımını içeren “kişisel pul” uygulamasında, müşteriler istedikleri bir objeyi bastıracakları pulun üzerine koydurabiliyor. Bu kapsamda hazırladığımız pullarımızı da Başkan Yardımcısı Hayrettin Bey’e teslim ettik. Bu vesileyle başta Başkanım Fatih BAKICI olmak üzere emeği geçen tüm personele teşekkür eder Kişisel Pulların Bozüyük ilçemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.Konu ile ilgili Başkan Yardımcısı Hayrettin ELDEMİR’de “Bozüyük için tasarlanan ve ilçemizin 6 farklı kültürel ve tarihi değerinin yer aldığı bu pullar ilçemizin tanıtımına önemli bir katkı sağlayacak. Hayırlı ve uğurlu olsun ” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.