DOLAR
32,5559
EURO
34,8781
ALTIN
2.429,59
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

BOZÜYÜK’ÜN TARİHİ TREN GARINDAKİ İFTAR PROGRAMI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

İstanbul Bayrampaşa Belediyesi tarafından “Kardeşlik Sınır Tanımaz” sloganıyla başlatılan “Anadolu’da Ramazan” programı Bozüyük Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılarak 3 bin 700 kişilik iftar yemeği verildi.

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl birlik ve beraberliği, kaynaşma ve dayanışmayı arttırmak amacıyla ilk kez düzenlenen Mahalle İftarları ve “İftara Bize Bekleriz” programı çerçevesinde tarihi tren garında gerçekleştirilen programaBilecik Valisi Ahmet Hamdi NAYİR, Bozüyük Kaymakamı Köksal ŞAKALAR, Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet ACAR, Bozüyük Belediyesi Başkan Yardımcıları, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra LEVENT, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN ve vatandaşlar katıldı. Bilecik Valisi NAYİR iftar öncesinde tarihi tren garını gezerek Belediye Başkanı BAKICI’dan bilgi aldı. Ardından Vali NAYİR yaptığı konuşmasında birlikte iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Bilecik, Osmanlı’nın kuruluşunda ve cumhuriyete geçişimizde önemli rolleri üstlenmiş bir il. Ertuğrulgazi’yi dede olarak bilen herkesin bu topraklar üzerinde bir miras hakkı vardır. Buradaki gönülleri birleştiren, kardeşliğimizi pekiştiren bu olayda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.  Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’da yaptığı konuşmasında “Bayrampaşa Belediyemize bizi kardeş şehir olarak görüp de iftar sofralarını buraya kurdukları için çok teşekkür ederiz. Bizlerde Bozüyüğümüzün 9 mahallesinde iftar yemekleri düzenliyoruz. Bu güzel ortamlarda vatandaşlarla iç içe, hoş sohbet, muhabbet içerisinde hasbihal ederek iç içe oluyoruz, birlikte oluyoruz. Ve inanın böyle ortamlarda insanların içi huzur doluyor, bunlar çok güzel anlar. Allah bizi yine böyle Ramazanlara kavuştursun” dedi.

İftar yemeğinin ardından protokol üyelerine çeşitli hediyeler verildi. Programda Kuran-ı Kerim tilaveti, ilahiler, Hacivat ve Karagöz gösterisi, tasavvuf musikisi, sanat müziği konseri ve folklor gösterileri yer aldı.

Bereket Ekspresi 3700 Kişi işe İftar 1 Bereket Ekspresi 3700 Kişi işe İftar 2 Bereket Ekspresi 3700 Kişi işe İftar 3 Bereket Ekspresi 3700 Kişi işe İftar 4 Bereket Ekspresi 3700 Kişi işe İftar 5 Bereket Ekspresi 3700 Kişi işe İftar 6 Bereket Ekspresi 3700 Kişi işe İftar 7 Bereket Ekspresi 3700 Kişi işe İftar 8 Bereket Ekspresi 3700 Kişi işe İftar 9

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.