DOLAR
32,5155
EURO
34,7315
ALTIN
2.488,83
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
23°C

BOZÜYÜK’TEKİ DEMOKRASİ NÖBETİNE MİLLETVEKİLİ DESTEĞİ

BOZÜYÜK’TEKİ DEMOKRASİ NÖBETİNE MİLLETVEKİLİ DESTEĞİ

Bozüyük, 15 Temmuz’da yapılan darbe girişiminin ardından demokrasi nöbetine ara vermeden devam ederken, dün akşamki nöbete Bilecik AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR’de katıldı.
Bozüyük Belediyesi tarafından şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlarımız için dün akşam organize edilen programda Osman Vahit ÖZDAL Türk Tasavvuf Müziği Dinletisi ile demokrasi nöbeti tutan Bozüyüklülere destek verdi. Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan ve akşam namazının ardından başlayan programa Bilecik AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Alper KOÇ, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin ÇAM ve vatandaşlar katılırken Osman Vahit ÖZDAL’ın Tasavvuf Müziği Dinletisi yoğun ilgi gördü. Muhteşem sesiyle Kur’an-ı Kerim okuyan ve Tasavvuf Müziğinin en güzel örneklerini seslendiren Osman Vahit ÖZDAL ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran tüm katılımcılar ellerini semaya açarak demokrasi şehitlerimiz için, milletimizin ve devletimizin bekası için dua ettiler. Gecede vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI “Bizler ilk akşamdan beri şehitlerimizi yad edebilmek için hassasiyetle karşınızda duruyoruz. Gülüp oynamak değil, gün; birlik ve beraberlik günü deyip, burada şehitlerimizi edebimizle adabımızla anmak için toplanıyoruz. Allah bize böyle günleri ve böyle acıları bir daha yaşatmasın. Darbe girişimi sırasında yaşananlar ile ilgili olarak her gün farklı bir video karşımıza çıkıyor. Yaşanmış acı olayları gösteriyor. Gerçek askerlerimizin gerçek polislerimizin nasıl vurulduğunu, nasıl katledildiğini görüyoruz. Boğaz köprüsünün en üstüne kanas dediğimiz, kilometrelerce uzaktan insanları vurabilecek şekilde bir terörist dikiliyor ve nokta atışı ile oraya gelen vatandaşlarımızı tek tek vuruyor. Üzülmemek, bela okumamak elde değil. Bu yüzden buraya kadar geliyorsunuz, bizleri yalnız bırakmıyorsunuz, Allah sizlerden razı olsun. Önemli olan birlik ve beraberliğimiz” dedi.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI daha sonra alanda bulunan tüm demokrasi bekçileri ile görüşerek sohbet ederken gecenin ilerleyen dakikalarında Garnizon Komutanı Binbaşı Alper KOÇ ile birlikte demokrasi nöbetçisi Bozüyüklülere sıcak çorba ikram etti. Bozüyük Belediyesi tarafından gece boyunca sıcak çorba ikramı devam ederken katılımcılara ayrıca ücretsiz olarak çay ve simit ikramı da yapıldı.
Bşk- Demokrasi Nöbeti Osman Vahit Özdal 14

Bşk- Demokrasi Nöbeti Osman Vahit Özdal 2

Bşk- Demokrasi Nöbeti Osman Vahit Özdal 3

Bşk- Demokrasi Nöbeti Osman Vahit Özdal 9

Bşk- Demokrasi Nöbeti Osman Vahit Özdal 11

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.