BOZÜYÜK BELEDİYESİNDEN BİR YENİLİK DAHA
Bozüyük Belediyesi tarafından vatandaşların toplu taşıt araçları beklerken mevsimler nedenleri ile aşırı sıcaklarda ve soğuk kış günlerinde hava şartlarından etkilenmelerini en aza indirebilmek amacıyla ilçe genelinde belirlenen 6 noktaya klimalı duraklar yerleştiriliyor.
Durakların montajı sırasında çalışmaları yakından takip eden Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI vatandaşlarla da görüşerek sohbet etti. Vatandaşlara yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan BAKICI montajı yapılan yeni ve modern duraklar ile ilgili olarak da ; “Mevsimsel zorlukların vatandaşlarımıza zararının en aza indirilmesi için işçi servislerimizin yoğun olarak durduğu ve dolmuşların en çok yolcu aldığı 6 noktaya klimalı durak yerleştiriyoruz. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Bozüyük Belediyesi ekipleri tarafından ilk etapta Orman Dairesi önü ve Ziraat Bankası önüne yerleştirilen durakların geriye kalan 4 tanesinin de montajı yoğunluğa göre belirlenecek yerlere önümüzdeki günlerde yapılacak. İçlerinde klima, rahat oturma bankları ve beklerken kitap okumak isteyen vatandaşlarımız için kitaplıklarında bulunduğu duraklar Bozüyük’lü vatandaşlarımız tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı. İlçede ilk kez gerçekleştirilen klimalı durak çalışması ile Bozüyük Belediyesi bir yeniliğe daha imza atmış oldu.