DOLAR
32,4682
EURO
34,7369
ALTIN
2.440,30
BIST
9.933,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BOZÜYÜK’TE VATANDAŞ MİNİBÜS BEKLERKEN ÜŞÜMEYECEK

BOZÜYÜK BELEDİYESİNDEN BİR YENİLİK DAHA

Bozüyük Belediyesi tarafından vatandaşların toplu taşıt araçları beklerken mevsimler nedenleri ile aşırı sıcaklarda ve soğuk kış günlerinde hava şartlarından etkilenmelerini en aza indirebilmek amacıyla ilçe genelinde belirlenen 6 noktaya klimalı duraklar yerleştiriliyor.

Durakların montajı sırasında çalışmaları yakından takip eden Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI vatandaşlarla da görüşerek sohbet etti. Vatandaşlara yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan BAKICI montajı yapılan yeni ve modern duraklar ile ilgili olarak da ; “Mevsimsel zorlukların vatandaşlarımıza zararının en aza indirilmesi için işçi servislerimizin yoğun olarak durduğu ve dolmuşların en çok yolcu aldığı 6 noktaya klimalı durak yerleştiriyoruz. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Bozüyük Belediyesi ekipleri tarafından ilk etapta Orman Dairesi önü ve Ziraat Bankası önüne yerleştirilen durakların geriye kalan 4 tanesinin de montajı yoğunluğa göre belirlenecek yerlere önümüzdeki günlerde yapılacak. İçlerinde klima, rahat oturma bankları ve beklerken kitap okumak isteyen vatandaşlarımız için kitaplıklarında bulunduğu duraklar Bozüyük’lü vatandaşlarımız tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı. İlçede ilk kez gerçekleştirilen klimalı durak çalışması ile Bozüyük Belediyesi bir yeniliğe daha imza atmış oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.