DOLAR
32,3835
EURO
35,0225
ALTIN
2.326,63
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
21°C

BOZÜYÜK’TE TAPU SORUNLARI ETAP ETAP GİDERİLİYOR

Bozüyük’te yıllardır tapu sorunu yaşayan 84 kişi daha tapularına kavuşurken ilçe genelinde yürütülen imar çalışmaları ile 1 yılda toplam 260 kişi 18. Madde uygulaması ile tapularına kavuşmuş oldu.

Bozüyük’te ilçe genelinde yaşanan imar sorunları nedeniyle yıllardır ev ve arsa tapularını alamayan vatandaşlar yaşanan sorunların çözümlenmesi ile birlikte etap etap tapularını almaya devam ediyor. Belediye Başkanlığı makamında yapılan tapu teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI göreve geldiği ilk günden itibaren tek amacının hizmet olduğunu belirterek yaptıkları çalışmalarda İmar konusunda yaşanan sorunları tespit ettiklerini, bu sorunların çözümü için yoğun bir gayret sarf ederek birer birer çözümlediklerini anlattı. Vatandaşların imar konusundaki mağduriyetlerini gidermeye yönelik çalışmalarının etap etap devam edeceğini söyleyen Başkan BAKICI  verilen tapuların hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.  Tapularını Başkan BAKICI’nın elinden  alan vatandaşlar da mağduriyetlerinin giderilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan BAKICI’ya teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın öncülük ettiği ve Bozüyük Belediye Meclisi İmar Komisyonunun uzun uğraşları sonunda tamamlanarak Belediye Meclisi tarafından kabul edilen 18. Madde uygulaması (arsa ve arazi düzenlemesi) ilk etapta 28 parselde yapılarak 107 tapu çıkarılırken, 2. Etap çalışmalarda 69 kişi ve son olarak da Yenidoğan Mahallesi’nde yapılan 3. Etap çalışmalarda 84 kişi daha tapularına kavuştu.

Bşk- Tapu Töreni Yenidoğan Mah. 1 Bşk- Tapu Töreni Yenidoğan Mah. 3 Bşk- Tapu Töreni Yenidoğan Mah. 5

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.