DOLAR
32,3752
EURO
35,0539
ALTIN
2.326,91
BIST
9.118,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
20°C

BOZÜYÜK’TE ŞEHİTLER ANISINA HALI SAHA TURNUVASI DÜZENLENDİ

BOZÜYÜK’TE ŞEHİTLER ANISINA HALI SAHA TURNUVASI DÜZENLENDİ

-BOZÜYÜK’TE ŞEHİT MAHMUT EKİNAY, ŞEHİT FİKRET SON VE TÜM ŞEHİTLER ANISINA HALI SAHA TURNUVASI DÜZENLENDİ

Cihangazi Köyü’ derneği tarafından, Şehit Mahmut EKİNAY ve Şehit Fikret SON adına bu yıl 2. düzenlenen halı saha turnuvası yapılan final maçının ardından sona erdi. 15 -27 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvanın final maçına, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra LEVENT, Bozüyük Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ahmet ÜNAL ve çok sayıda spor sever katıldı.

Vatan için gözünü kırpmadan canını feda etmiş Şehitlerimizin adını yaşatmak ve onların bir an olsun unutulmadığını göstermek adına bu yıl 2. Düzenlenen turnuvada, esas olanın şehitlerimizin anısını yaşatmak ve futbolun bunun için sadece bir araç olduğu belirtildi. Rekabet ortamından daha ziyade dostluk ve centilmenlik adına gerçekleşen turnuvada “Yaylalar Takımı” turnuvanın birincisi oldu.

Turnuvanın birincisi olan Yaylalar Takımına kupa ve madalyaları Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu tarafından takdim edildi. Madalya ve Kupa töreni sonrasında konuşan Başkan Yardımcısı;“ Bugün burada Şehit Mahmut EKİNAY ve Şehit Fikret SON adına tüm şehitlerimizin anısına düzenlenen bu turnuvada bulunmaktan mutluluk duyuyorum, bizler ülke olarak vatan için canını feda etmiş olan tüm vatan evlatlarını unutmadığımızı göstermek ve onların acılarını içimizde yaşattığımızı belirtmek adına bu tür organizasyonların sayısını arttırmalı ve böyle organizasyonların içerisinde bulunmalıyız. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin, geride kalanlara sabırlar ihsan eylesin ” dedi.

Turnuva’da emeği geçen herkese teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU, turnuvada mücadele eden tüm takımları tebrik etti. Kupa töreninin ardından 2.si düzenlenen turnuva sona ererken turnuvasının asıl kazananı dostluk ve centilmenlik oldu.

 

TURNUVA 4 TUNUVA 1 TURNUVA 2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.