DOLAR
32,4487
EURO
34,7895
ALTIN
2.446,57
BIST
9.940,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BOZÜYÜK’TE PORSELEN SERGİSİ AÇILDI

BOZÜYÜK’TE PORSELEN SERGİSİ AÇILDI

Yardımsevenler Derneği Bozüyük Şubesi tarafından düzenlenen, sanatçı ve aynı zamanda Türkiye Yardımsevenler Derneği Bozüyük Şubesi Kurucu Başkanı Ümit TANRIKULU’nun “Vefa” isimli porselen süsleme sergisi Bozüyük Metristepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen tören ile açıldı.

Serginin açılış törenine Kaymakam Köksal ŞAKALAR, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Alper KOÇ, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman CAN, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER, Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ, Yardımsevenler Derneği Genel Merkez Temsilcileri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve diğer sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Törende ilk olarak konuşan Bozüyük Yardımsevenler Derneği Başkanı Nermin NALBANTOĞLU; günümüzde değişen dünyada git gide azalan bir değer olan “Vefa” nın örneği bir sergide şahsım ve derneğimiz olarak Ümit TANRIKULU’na minnettarız. Açılışta yanımızda bulunan Kaymakamımız Köksal ŞAKALAR ve her ihtiyaç duyduğumuzda her türlü desteği ile yanımızda olan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya çok teşekkür ediyorum” dedi. Sergiyi düzenleyen Ümit TANRIKULU’da konuşmasında; Başkanımız Nermin Hanım ve yönetim kuruluna uzakta olmama rağmen göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Sergiden aldığınız her bir ürün okumakta olan çocuklarımıza yardım olarak ulaşacaktır. Destek veren ve burada bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI; “Bozüyük Yardımsevenler derneğinin gerçekleştirdiği her faaliyette kendilerini ilçemizdeki sanayici ve iş adamlarımıza örnek olarak gösteriyorum. Bugün burada yıllarını bu sanat uğruna harcamış değerli hocamızın sergi açılışını gerçekleştiriyoruz. Ben tüm Bozüyüklüler adına sergiyi Bozüyük’te gerçekleştirdiklerinden dolayı kendilerini bir kez daha kutluyorum. Başta dernek yönetim kurulu ve üyelerinin çalışmaları olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Açılışta son olarak konuşan Bozüyük Kaymakamı Köksal ŞAKALAR ise “Bozüyük Yardımsevenler Derneği ilçenin çocuklarıyla kendi çocukları gibi ilgileniyor. Bu konu herhalde insan olmanın bir gereği, çünkü diğer canlılar sadece kendilerini düşünebiliyorlar. Ümit hanımın sanat eserlerinin hepsi el emeği göz nuru, Allah emeklerini daim etsin” dedi.

Konuşmaların ardından Bozüyük Yardımsevenler Derneği Başkanı Nermin NALBANTOĞLU Sanatçı Ümit TANRIKULU’na derneğe katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Programın devamında açılış kurdelesinin kesilmesi ile birlikte katılımcılar sergiyi gezerek çocuklar yararına satılan ürünlerden satın aldılar. “Vefa” porselen süsleme sergisi Pazar günü 17.00’ye kadar Metristepe Kültür Merkezi’nde sergilenmeye devam edecek.

 

bsk-porselen-sergisi-acilis-2 bsk-porselen-sergisi-acilis-6 bsk-porselen-sergisi-acilis-1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.