DOLAR
32,3697
EURO
35,0071
ALTIN
2.325,73
BIST
9.097,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bozüyük’te müşterek meslek komiteleri toplantısı

Bilecik Valisi Süleyman ELBAN Bozüyük TSO tarafından düzenlenen Meslek Komiteleri Ocak ayı toplantısına katıldı.

Bozüyük’te gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında ilk olarak Bozüyük Belediyesi’ni ziyaret eden Vali ELBAN’ı Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ve Başkan Yardımcıları karşıladı. Başkanlık Makamında gerçekleştirilen görüşmede Vali Süleyman ELBAN’ın yanı sıra Bozüyük Kaymakamı Hasan YAMAN’da yer aldı. Başkan BAKICI ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek;  “Projelerimize ve çalışmalarımıza gösterdikleri yakın ilgi ve bizlerle paylaştıkları deneyimlerinden dolayı Sayın Valimize ve Kaymakamımıza teşekkür ederim” dedi. Görüşmenin ardından TSO’nun yeni çalışma binasını ziyaret eden Vali ELBAN ve beraberindekiler burada Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra LEVENT ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Yeni çalışma binasının hayırlı olmasını dileyen Vali ELBAN ve beraberindekiler daha sonra Bozüyük TSO tarafından düzenlenen yemeğe geçti.

Düzenlenen yemeğe Bilecik Valisi Süleyman ELBAN, Bozüyük Kaymakamı Hasan YAMAN, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ, Bozüyük Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER, Bozüyük TSO Başkanı ve üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Buğra LEVENT; “İlçemiz bir sanayi kenti, irili ufaklı birçok sanayi kuruluşuna ev sahipliği yapıyoruz. Bizler her ne kadar sanayi kenti olsak da kuruluş ve kurtuluşa ev sahipliği yapmış olan bir coğrafyada yaşıyoruz. Sayın Valimizin Metristepe konusunda vermiş olduğu müjdeler, turizmin canlanması konusunda vermiş olduğu müjdeler bizler için çok anlamlı. Ticaret ve kalkınmamıza ciddi anlamda bir ivme kazandıracaktır” dedi.

Müşterek Meslek Komiteleri toplantısında Bilecik ve ilçelerinin taşıdığı kültürel öneme değinen Bilecik Valisi Süleyman ELBAN’da konuşmasında; “Bilecik’in turizmi konusunda; Söğüt Ertuğrulgazi, Bozüyük İnönü ve Metristepe Şehitlikleri, Bilecik Şeyh Edebali Türbesi bir bütün olarak değerlendirilmeli. Birçok yerde bulunduğum temaslarda ülkenin dört bir yanından Bilecik ve ilçelerine yönelik turizm turları yapmaları konusunda davetlerimizi gerçekleştirdik” dedi. Sanayi, seramik sektörü, Bozüyük’te ki mevcut organize sanayi bölgeleri ve daha birçok konuda görüşmelerin yapıldığı toplantının sonunda, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT başta Bilecik Valisi Süleyman ELBAN olmak üzere katılım gösteren tüm konuklara teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.