DOLAR
32,3674
EURO
34,9439
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Bozüyük’te Kadınlar Günü İkbal Gürpınar’la Kutlandı

Bozüyük’te Kadınlar Günü İkbal Gürpınar’la Kutlandı

Bozüyük Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle düzenlenen kutlama programı yoğun ilgi gördü.

Bozüyük Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenen ve hanımların beğenerek izlediği sunucu İkbal GÜRPINAR’ın katıldığı Kadınlar Günü kutlama programı kalabalık bir izleyici gurubu tarafından takip edildi.

Özellikle Bozüyüklü hanımların yoğun ilgi gösterdiği programda salon doldu taştı. Yerel sanatçıların da sahne aldığı programda İkbal GÜRPINAR seslendirdiği duygulu şiirler ve Türk Sanat Müziğinin sevilen şarkılarıyla gönülleri fethetti. GÜRPINAR ayrıca hanımlarla sohbet ederek hanımlara sağlıklı zayıflama ve cilt bakımı konularında bilgiler verdi.

Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih BAKICI’nın da eşi Emine BAKICI ile birlikte katıldığı programda Başkan V. BAKICI kısa bir konuşma yaparak hanımların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Başkan V. BAKICI konuşmasında

“Kadınlar toplumu ileri götüren sosyal dinamiğin temel kaynağıdır. Kadın, annelik rolüyle bu dinamizme, yani gelecek nesillere şekil verendir. Bu nedenle kadına yapılan yatırım aslında geleceğe yapılan yatırımdır. Biz kadınların mücadelesini bir hak mücadelesi olarak görüyoruz. Kadınlar, bizim topraklarımızda hem toplumun hem ailenin temelidir. Bir anne olarak bir eş olarak bir evlat olarak kadın toplumu dönüştüren ülkeye istikamet verendir. Eğer kadın mutluysa ülke de mutludur. Eğer kadın umut içindeyse o ülke kadar umut içindedir. Kadınlarını dışlayan, ikinci sınıf muamele yapan ülkeler asla ilerleyemezler. Biz öyle bir Peygamberin ümmetiyiz ki ilk geldiğinde yasakladığı şey; kız çocuklarının diri diri toprağa gömülmesidir. Peygamber Efendimiz bize cennetin annelerin ayağının altında olduğunu müjdelemiştir. İşte biz böyle bir medeniyete sahibiz. Biz kadınlarımıza sadece dünya kadınlar gününde değil, sadece anneler gününde değil, sadece sembolik bir şekilde 14 Şubat Sevgililer Gününde de değil, her zaman sahip çıkmak, her zaman sorunlarını çözmek, onların her zaman yanında olmak ve onları iyi hissettirmek için gereken her şeyi yapmalıyız. İnsanlık tarihi boyunca, yeryüzünde hayatın sürekliliğinin vazgeçilmez ana unsurlarından biri kadın olmuştur. Bizde yerel yönetim olarak hanımlarımız daha fazla sosyal hayatın içerisinde olsunlar diye şu anda mahalle konaklarımızın altında yapılacak 200 metre karelik spor alanlarını tüm spor aletleri belediyemiz tarafından alınarak, ücretsiz olarak hanımlarımızın kullanımına sunuyoruz. Allah nasip ederse seçimleri kazandığımız taktirde de hanımlarımız için ücretsiz olarak kültür gezileri yapmayı planlıyoruz” dedi. Son olarak “her başarılı bir erkeğin arkasında bir kadın vardır” diyen Başkan V. BAKICI eşine, annesine ve programa katılan herkese teşekkür etti.

Başkan V. BAKICI programın sonunda İkbal GÜRPINAR’a teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti.

Hanımların unutamayacağı bir gece geçirdiği gecenin sonunda ise İkbal GÜRPINAR hayranları ile fotoğraf çektirerek kitaplarını imzaladı.

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.