DOLAR
32,5529
EURO
34,6877
ALTIN
2.416,97
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
28°C

BOZÜYÜK’TE İKBAL GÜRPINAR’DAN İLAHİ VE SÖYLEŞİ PROGRAMI

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen İkbal GÜRPINAR’la Şiir ve Naat Gecesi Programı yoğun ilgi gördü.

Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ramazan Programları çerçevesinde düzenlenen Ramazan Programı Bozüyüklüleri sevilen sunucu İkbal Gürpınar’ın huzurlu sohbetleri ve şiirleriyle buluşturdu. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programa  Belediye Başkanı Fatih BAKICI ve eşi Emine BAKICI, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan BAYRAKTAR ve Kadın Kolları ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Özellikle hanımların yoğun ilgi gösterdiği programda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih BAKICI seçimden önce ve seçimden sonra  verdiği tüm sözleri gerçekleştirmeye çalıştıklarını belirterek düzenledikleri Çanakkale gezileri ile 800 hanımı misafir olarak ağırladıklarını ve onların tarihi yerleri görmelerini sağladıklarını, bu gezilerin Bursa’ya, İstanbul’a, Ankara’ya ve Konya’ya devam edeceğini söyledi.

Başkan BAKICI konuşmasında 9 mahalleye 9 Mahalle Konağı sözü verdiklerini belirterek “Yenidoğan Mahalle Konağı’nı tamamlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunduk. Şu anda orada bayanlar için tüm spor aletleri ile hazırlamış olduğumuz fitness salonu da faal olarak çalışıyor. Burada günde yaklaşık olarak  80 bayan tüm spor aletlerini kullanarak spor yapıyor. Allah nasip ederse Eylül ayı içerisinde de Yeni Mahalle ve Teke Mahalle Konaklarımızın da yapımını tamamlayarak sizlerin hizmetine sunacağız” dedi. Başkan BAKICI ayrıca Kültür Merkezi Projesinin tüm hızıyla devam ettiğini, şu an birinci katının bitmek üzere olduğunu ve Allah nasip ederse önümüzde ki sene 2015’in şubat ayı itibariyle bu projenin de tamamlanacağını söyleyerek “Bozüyük’ümüz için en önemli konulardan bir tanesi de üniversite konusu. Bozüyük’ümüzün en kısa sürede bir üniversiteye kavuşması gerekiyor. Allah nasip ederse bu ay sonu itibariyle buranın da temellerini kazmaya başlıyoruz. Sayın Rektörümüz buranın ihalesine çıktı. 36 derslikli ve yaklaşık olarak 1500 tane öğrencinin aynı anda eğitim görebileceği 4 yıllık yüksekokul olarak projemiz başlıyor. Bizler arsasını verdik, dedik ki hafriyatını da biz yapalım, yeter ki üniversitemiz buraya gelsin, şehrimiz büyüsün, güzelleşsin. Türkiye’de iki üç yerde olan 4 yıllık yüksekokullardan bir tane de burada yapılacak ve inşallah Türkiye çapında öğrencilerimizi misafir edeceğiz” dedi.
Başkan BAKICI’nın konuşmasının ardından İkbal GÜRPINAR’ın hoş sohbeti ve şiirleri, Emre ERMİŞ’in seslendirdiği naat ve birbirinden güzel ilahilerle dolu programda izleyenler maneviyat yüklü keyifli bir gece yaşadılar. “Düştüm Kabe Yollarına” adlı ilahi ile birilikte okuduğu şiirin sonunda “sabır istiyoruz” diyen İkbal GÜRPINAR “Filistin ve Gazze’ye yapılan bu zulmünde bitmesini istiyoruz inşallah” dedi.

Programda Belediye Başkanı Fatih BAKICI ve eşi Emine BAKICI ile birlikte sahneye gelerek bu güzel gece için sevilen sunucu İkbal GÜRPINAR’a teşekkür ederek çiçek ve kahve takımı takdim ettiler.

Ramazan Programı İkbal Gürpınar Programı 1 Ramazan Programı İkbal Gürpınar Programı 2 Ramazan Programı İkbal Gürpınar Programı 3 Ramazan Programı İkbal Gürpınar Programı 4 Ramazan Programı İkbal Gürpınar Programı 5 Ramazan Programı İkbal Gürpınar Programı 6 Ramazan Programı İkbal Gürpınar Programı 7 Ramazan Programı İkbal Gürpınar Programı 8 Ramazan Programı İkbal Gürpınar Programı 9

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.