DOLAR
32,3416
EURO
35,1000
ALTIN
2.310,41
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BOZÜYÜK’TE ETKİNLİKLER HIZ KESMİYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat etkinlikleri Nisan ayı programı belli oldu.

Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Nisan ayı etkinlikleri çerçevesinde öncelikle Kutlu Doğum Haftası programları yer alırken ardından da 23 Nisan 3. Çocuk Festivali programları yer alıyor. Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri 12 Nisan 2015 Pazar günü Grand Çalı Otel’de saat 20:00’de Necmettin NURSAÇAN’ın değerli sohbetleriyle başlayarak 17 Nisan 2015 Cuma günü saat 20:00’de Cumhuriyet Meydanı’nda şiir ve naat ustası Dursun Ali ERZİNCANLI’nın muhteşem sunumları ile devam edecek ve  son olarak da 18 Nisan 2015 Cumartesi günü saat 20:00’de Cumhuriyet Meydanı’nda ilahi sanatçısı Murat BELE’nin ilahi dinletisi ile sona erecek.

Ardından 23 Nisan 3. Çocuk Şenliği 22 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 14:00’de Şenlik Yürüyüşü ile başlayacak ve 5 gün boyunca çeşitli etkinliklerle devam edecek. Şenliğin ilk gününde yapılacak Şenlik Yürüyüşü öğrencilerin ve protokolün katılımlarıyla Seramik yolu ile TEB Bankası’nın önünden başlayarak Cumhuriyet Meydanı’nda sona ererken öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler yapılacak. Şenliğin 2. gününde Regaip Kandili nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda saat 13:30’da lokma dağıtımı yapılacak. Şenliğin 3. gününde Cumhuriyet Meydanı’nda saat 14:00’de okul etkinlikleri ile başlayacak program Halk Oyunları Yarışması ile devam edecek. Şenliklerin 4. ve 5. gününde ise çocuklar Cumhuriyet Meydanı’na kurulacak şişme oyun gurupları ile eğlenecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.