DOLAR
32,5581
EURO
34,9788
ALTIN
2.420,94
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

BOZÜYÜK’TE “DEMOKRASİ İÇİN PEDAL ÇEVİR” GENÇLİK VE ZAFER BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

BOZÜYÜK’TE “DEMOKRASİ İÇİN PEDAL ÇEVİR” GENÇLİK VE ZAFER BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından “Demokrasi için pedal çevir” sloganı ile “Gençlik ve Zafer Bisiklet Turu” düzenlendi.
Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından 15 Temmuz’da yapılan darbe girişimi ile birlikte tüm vatandaşların birlik ve beraberlik içerisinde darbeye karşı koyarak elde edilen zaferi taçlandırmak, birlik ve beraberliğimizi arttırmak, vatandaşlarla şenlik havası içerisinde kaynaşma ortamı sağlamak amacıyla düzenlenen “Gençlik ve Zafer Bisiklet Turu” 7 Ağustos 2016 Pazar günü yapılacak. Katılım yaşı bay ve bayan 6 yaş ve üzeri olarak belirlenen bisiklet turuna katılmak isteyenler Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’ne başvuruda bulunabilirler. 1 Ağustos itibari ile başlayan kayıtlar 3 Ağustos 2016 Çarşamba günü (bu gün) mesai bitiminde sona erecek. 7 Ağustos 2016 Pazar günü saat 11:30’da Cumhuriyet Meydanından başlayacak bisiklet turunda katılımcılar belediye döner kavşağından dönerek İsmet İnönü Caddesi üzerinden Yeşilkent kavşağına kadar ana cadde üzerinde ilerleyecek. Yeşilkent Kavşağından Yeşilkent Mahallesi’ne dönecek bisikletli gurubun turu Kent Ormanında sona erecek. Etkinliğin Kent Ormanında yapılacak final bölümünde tüm katılımcılara Katılım Belgeleri takdim edilirken ayrıca bisikletle akrobasi gösterileri de yer alacak.
Bozüyük’te ikinci kez bisikletle düzenlenen bir etkinlik olan “Demokrasi İçin Pedal Çevir” Gençlik ve Zafer Bisiklet Turunun yoğun ilgi görmesi bekleniyor.
Bisiklet Turu Yapılacak 3 arşiv

Bisiklet Turu Yapılacak 1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.