DOLAR
32,3205
EURO
35,0717
ALTIN
2.280,74
BIST
9.029,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

BOZÜYÜK’TE DAHA İYİ BİR EĞİTİM İÇİN İMZALAR ATILDI

Bozüyük Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında işbirliği protokolü düzenlenen törenle imzalandı.

Fen Lisesi konferans salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail ALTINKAYNAK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, Belediye Başkan yardımcıları, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, Ak Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

İmza töreninde ilk olarak konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, “Burada yapılan çalışmalar sadece Bozüyük ve ilimize değil Türkiye’ye model olacak çalışmalardır. Bu aziz ve asil milletin çocuklarına en kaliteli, en üstün ve en güzel eğitimi almaları için üzerimize düşen neyse onu yapacağız. Yapmak zorundayız ve gece gündüz bu konuda çalışmak zorundayız” dedi. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail ALTINKAYNAK’ta, Bozüyük’ün eğitim anlamında Bilecik’ten bir adım önde yer aldığını söyleyerek “Farkınız fark ediliyor. Güzel bir ekip, destek mükemmel dolayısıyla başarı da arkasından geliyor. İnşallah bundan sonra tatlı bir rekabet olacak ve bu tatlı rekabetin farkını hep birlikte göreceğiz” dedi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ise, geleceğin en temel mimarları olan gençlerin eğitimi noktasında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyleyerek “Bizler geleceğimizin en temel mimarları olan gençlerimizin eğitimi noktasında ilçe milli eğitim müdürlüğümüze her ortamda destek vermeye çalışıyoruz. Ben daha önceki yıllardaki eğitim sisteminin mağdurlarından biriyim. Gençlerimizin böyle mağduriyetler yaşamaması için eğitim olanakları ve ortamlarından gerektiği şekilde faydalanmaları için elimizden gelen desteği vereceğiz. Ben öğrencilerimizin “biz şu ortamdan eksik kaldık,  demesinler. Eğitimle ilgili, spor alanıyla ilgili yada laboratuarla ilgili eksik kaldım demelerini istemiyorum. Bu ülkede çok daha iyi seviyede başarılı öğrenciler yetiştirelim. Onlar bizi her alanda en iyi şekilde temsil edecek ve ilçemizin tanıtımını yapacaklardır. Bu başarıyı sağlayabilirsek bize de bu başarının hazzını ve gururunu yaşamak düşecektir” dedi.

Konuşmaların ardından Bozüyük Belediye Başkanlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki iş birliği protokolü imzalandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.