DOLAR
32,3695
EURO
35,0258
ALTIN
2.325,72
BIST
9.120,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Bozüyük’te Coşkulu 23 Nisan Kutlamaları

Bozüyük’te Coşkulu 23 Nisan Kutlamaları

Bozüyük’te, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 94. Yıldönümü Mehmet Akif Ersoy ilk/ortaokulunda düzenlenen törenle kutlanırken ayrıca ilçe genelindeki okullarda düzenlenen etkinliklerle tüm öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutladı.

Törenlere, Kaymakam Köksal ŞAKALAR, Garnizon Komutanı Binbaşı Alper KOÇ, Belediye Başkanı Fatih BAKICI, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Süleyman CAN, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi BAŞIBÜYÜK, İlçe Müftüsü Burhan ÇAKIR, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, daire amirleri ve vatandaşlar  katıldı.

23 Nisan törenleri sabah ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı. Daha sonra Mehmet Akif Ersoy ilk/ortaokulu tarafından düzenlenen program ile devam etti. Buradaki program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlarken hemen ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Müdür Yardımcısı Belgin YÜCEL tarafından yapıldı. YÜCEL konuşmasında “Bugün Türk milletinin dönüm noktası ve yeni bir ülkenin kuruluşunun tarihidir. Azimle, canı pahasına yurdu düşmandan temizleyen milletimin Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde açtığı Türkiye Büyük Millet Meclisi sayesinde artık herkes özgürdür. Ve bu anlamlı günü Atatürk sadece bu ülkenin çocuklarına değil tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyadaki çeşitli ülke çocuklarının katılımıyla kutlanan ilk ve tek çocuk bayramıdır” dedi. Programın devamında ise öğrenciler tarafından şiirler okunurken anaokulu öğrencileri tarafından çeşitli gösteriler sahnelendi. Halk oyunları ve müzik gruplarının gösterileri büyük beğeni toplarken, törenler, şiir, resim ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.