DOLAR
32,3190
EURO
35,0421
ALTIN
2.282,74
BIST
8.981,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BOZÜYÜK’TE ASFALT ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

BOZÜYÜK’TE ASFALT ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

 

Bozüyük Belediyesi Ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen asfalt yenileme ve zemin düzenleme çalışmaları hız kazandı.

Yaz mevsimi ile havaların asfalt serimi için uygun hale gelmesi ile birlikte  belirlenen noktalarda bölgesel asfalt yenileme ve yama çalışmaları başlatılırken Bozüyük Belediyesi AK Masa’ya gelen şikayetler doğrultusunda devam ediyor. Yeşilkent Mahallesi ve Eski sanayi bağlantı yolu, Saraycık Kavşağı, Yediler Mahalle Konağı önü, Yeni Mahalle Fahri Korutürk Caddesi ve çevresi, 4 Eylül Mahallesi, Tekke Mahalle, Yeşilkent Mahallesi ve Yenidoğan Mahallesi’nde yer alan bir çok noktada çalışma yapıldı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU çalışmaların yapıldığı alanlarda çalışanlardan ve birim amirlerinden bilgi aldı. Yapılan çalışmalarda verdikleri emeklerden dolayı işçilere teşekkür eden Başkan Yardımcısı özellikle Ramazan ayında sıcaklarda bile çalışmalarını sürdüren personeline teşekkür etti. Kısa bir açıklamada bulunan Ali AVCIOĞLU Bozüyük’te yapılan asfalt yenileme ve zemin düzenleme çalışmalarını belirli bir plan çerçevesinde sürdürdüklerini ve ilçenin her yerinde ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.