DOLAR
32,5147
EURO
34,8095
ALTIN
2.430,83
BIST
9.716,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

BOZÜYÜK’TE 80 KİŞİ DAHA TAPUSUNA KAVUŞTU

BOZÜYÜK’TE 80 KİŞİ DAHA TAPUSUNA KAVUŞTU

TAPULARINI BAŞKAN BAKICI’NIN ELİNDEN ALDILAR

 

Yediler Mahallesi’nde 18. Madde uygulaması ile imar sorunları çözümlenen 80 kişi tapularını Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın elinden aldı.

Bozüyük’te ilçe genelinde yaşanan imar sorunları nedeniyle yıllardır ev ve arsa tapularını alamayan vatandaşlar yaşanan sorunların çözümlenmesi ile birlikte etap etap tapularını almaya devam ediyor. Belediye Başkanlığı makamında yapılan tapu teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI İmar konusunda yaşanan sorunları tespit ettikten sonra bu sorunların çözümü için gayret sarf ettiklerini ve birer birer çözümlediklerini anlattı. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan BAKICI ayrıca Yediler Mahallesi’nde yapılacak yatırımlar hakkında bilgi vererek yeni yapılacak Mahalle Konağı ile seyir terası, alt yapı çalışmaları ve kilit parke taşı çalışmaları konusunda bilgilendirme yaptı. Sohbetin ardından Başkan BAKICI tapuları hak sahiplerine tek tek teslim ederek tapuların hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.  Tapularını Başkan BAKICI’nın elinden alan vatandaşlar da tapularına kavuşmuş olmanın mutluluğu ile Başkan BAKICI’ya teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın öncülük ettiği ve Bozüyük Belediye Meclisi İmar Komisyonunun çalışmaları sonunda tamamlanarak Belediye Meclisi tarafından kabul edilen 18. Madde uygulaması Yediler Mahallesi’nde 718-719-720 ve 721 adalarda yapılarak 80 kişi daha tapularına kavuşmuş oldu.

Bşk- Tapu Töreni Yediler Mah. 3 Bşk- Tapu Töreni Yediler Mah. 4 Bşk- Tapu Töreni Yediler Mah. 1 Bşk- Tapu Töreni Yediler Mah. 2 Bşk- Tapu Töreni Yediler Mah. 6

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.