DOLAR
32,4317
EURO
34,7477
ALTIN
2.441,58
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
22°C
Bilecik
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Bozüyük’te 23 Nisan Kutlamaları Devam Ediyor

Bozüyük’te 23 Nisan Kutlamaları Devam Ediyor

Bozüyük Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Okulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir program düzenlendi.

Bozüyük Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Okulu Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Kaymakam Köksal ŞAKALAR, Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Belediye Başkan Yardımcıları Ali AVCIĞLU ve Hayrettin ELDEMİR ile öğrenci velileri katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdürü Muhammet Salih YILDIRIM yaparken  YILDIRIM konuşmasında “Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve anayasamızın değiştirilemez ilkeleri çerçevesinde bağımsız bir ülke olarak tek amacımız alık ve bilimin önderliğinde çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak ve onu da aşmaktır. Binlerce yıllık ortak bir tarih ve kültürel birikimin oluşturduğu Türk Ulusu, bütün sorunlarına çözüm bulacak ve uygulayacak güç ve yetenektedir” dedi.

Programda slayt gösterisi eşliğinde öğrenciler tarafından hazırlanan ront ve folklor gösterileri sunulurken öğrencilerin başarı ile sergilediği tüm bölümler beğeni ile izlendi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.