BOZÜYÜK’TE 2 YILDIR FAALİYET GÖSTEREN MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MUHTARLARLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLUYOR
– BOZÜYÜK’TE 2 YILDIR FAALİYET GÖSTEREN MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ İŞLERİ HIZLANDIRIYOR
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın talimatları ile 2015 yılının Mayıs ayında, ilçemizin artan nüfus oranına göre kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve güvenli bir şekilde sunulması, sorunların en kısa sürede yetkili makamlara iletilmesi, muhtarların etkinlik ve işlevlerinin artırılması, muhtar taleplerini takip etmek ve etkin bir şekilde sonuçlandırmak amacıyla kurulan ve 9 mahalle muhtarına yönelik hizmet veren Muhtarlık İşleri Müdürlüğü çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Çeşitli organizasyonlarla ve belirli zaman dilimlerinde muhtarlarla bir araya gelen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI muhtarların daha etkili, verimli ve kolay çalışabilmesi için muhtarlarla yakından ilgilenen ve belediye ile muhtarlar arasında adeta bir köprü vazifesi gören Muhtarlık İşleri Müdürlüğü sayesinde mahallelerdeki eksiklerin ve sorunların kısa süreler içerisinde giderildiğini belirtti. Muhtarların yerel yönetimlerle gerçekleştirdiği başarılı çalışmaların vatandaşlara fayda sağladığına dikkat çeken Başkan BAKICI muhtarların önemine değinerek “Mahallelerimizin her türlü ihtiyacını tespit edip, hizmet sunmak hususunda emeğini esirgemeyen, bizlerle mahallelerin gelişimi ve değişimi konusunda çözüm ortaklığı yapan muhtarlarımızla yaklaşık olarak 2 yıldır faaliyet gösteren Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’müz sayesinde çok daha sıkı ve yakın ilişkiler içerisindeyiz. Muhtarlarımızın bir telefonla ilettikleri talep ve şikâyetlerine aciliyetle çözüm üretiyoruz. Müdürlüğümüz sayesinde muhtarlarımız çok daha kolay ve etkin bir şekilde istek ve önerilerini sunabiliyor ve çözüm elde edebiliyorlar. Böylelikle zamanı da daha verimli bir şekilde kullanarak çözüme hızlı bir şekilde ulaşıp vatandaşlarımızın mağduriyetini giderebiliyoruz ” dedi.
Bozüyük’te görev yapan mahalle muhtarları da Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün faaliyete geçmesi ile birlikte yalnız kendileri ile ilgilenen bir birim oluşturulduğunu, buraya rahatça görüş, talep ve şikâyetlerini bildirdiklerini, böylelikle işlerinin kolaylaştığını, sistemin çok hızlı bir şekilde işleyerek belediye ile ilgili sorunların çok daha kısa sürelerde çözümlendiğini belirterek bu hizmet için Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür ettiler.