DOLAR
32,5811
EURO
35,0501
ALTIN
2.456,24
BIST
9.814,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BOZÜYÜK’LÜ ŞEHİT MUSTAFA ÖZDEMİR’İN AİLESİ OĞULLARININ ADI VERİLEN SEYİR TERASINI ZİYARET ETTİ

BOZÜYÜK’LÜ ŞEHİT MUSTAFA ÖZDEMİR’İN AİLESİ OĞULLARININ ADI VERİLEN SEYİR TERASINI ZİYARET ETTİ

Bozüyük’ün şehir manzarasına hâkim ilk Seyir Terası olan Şehit Mustafa ÖZDEMİR Seyir Terası’na adı verilen şehidin ailesinin seyir terasına gerçekleştirdikleri ilk ziyarette  duygulu anlar yaşandı.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın seçim vaatleri arasında yer alan ve  yapımına büyük önem verdiği projelerden birisi olan Bozüyük’ün ilk Seyir Terası Yediler Mahallesi’nde yapılarak geçtiğimiz hafta düzenlenen açılış töreni ile faaliyete geçmişti. Bozüyük Belediyesi’nin Bozüyük’lü şehidimizin adını yaşatmak, ona ve diğer tüm şehitlerimize duyulan sevgi ve saygıyı göstermek amacıyla adına Şehit Mustafa ÖZDEMİR Seyir Terası konulan seyir terasını ilk kez ziyaret eden Şehidin ailesini Belediye Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU karşıladı. Duygulu anların yaşandığı ziyarette Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU “Şehidimizin haberini aldığımızda bizler de çok üzüldük. Şu anda şehidimiz için elimizden bir şey gelmiyor. Ona ancak dualarımızı gönderebiliyoruz. Biz burada şehidimizin adını yaşatmak istedik. Tesisimiz burada var olduğu sürece, şehidimizin adı da tesisimizle birlikte uzun yıllar yaşasın istedik” diyerek Şehidin ailesine ziyaretleri için teşekkür etti. Şehidin ailesi de buraya oğullarının adının verilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek “bu davranışınız bizleri onurlandırdı. Çok güzel bir tesis olmuş. Sayın Belediye Başkanımız Fatih BAKICI’ya teşekkür ederiz” dediler. Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU misafirlerine çay ikramında bulunarak onlarla bir süre sohbet etti. Şehidin ailesi yenilen akşam yemeğinin ardından ikamet ettikleri Eskişehir’e hareket etti.

Dedesi Bozüyük’lü (Gökçeli Köyü) olan ve Eskişehir’de ikamet eden Şehit Bakım Astsubay Çavuş Mustafa ÖZDEMİR 6 Eylül’de Dağlıca bölgesinde hain bir terör saldırısında 16 arkadaşı ile birlikte şehit edilmişti.

Seyir Terası Şehidin Ailesi Ziyaret Etti 7 Seyir Terası Şehidin Ailesi Ziyaret Etti 1 Seyir Terası Şehidin Ailesi Ziyaret Etti 2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.