Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

BOZÜYÜK’LÜ ÖĞRENCİLERDEN DUYARLI DAVRANIŞ

Bozüyük Saffet Şeker İlköğretim Okulu’nda birinci sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan “Maden Şehitlerine” adlı yıl sonu sergisi açıldı.

Saffet Şeker İlkokulu 1/E sınıfı tarafından hazırlanan “Maden Şehitlerine” adlı toplum hizmeti ve yıl sonu sergisi Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ile eşi Emine BAKICI, Okul Müdürü Ensar KÜLEKÇİ, öğretmenler  ve öğrenci velilerinin yoğun katılımıyla açıldı. Program annelerin ve 1/E sınıfı öğrencilerinin sunduğu şiir dinletisi ile başladı. Annelerin ve öğrencilerin ölen madencileri anlatan şiirleri salonda bulunanlara duygu dolu anlar yaşattı. Ardından sınıf öğretmeni Nimet Altay BİRİCİK, davetlilere günün anlamını ve projenin amacını anlatan kısa bir konuşma yaparak; Belediye Başkanı Fatih BAKICI başta olmak üzere verdikleri destekten dolayı katılanlara teşekkür etti.

Daha sonra Maden Şehitleri için hazırlanan Anma Köşesi ve çocukların hazırlamış olduğu etkinlikler gezildi. Programın sonunda Belediye Başkanı Fatih BAKICI böyle duyarlı bir davranış ve etkinlikte bulundukları için öğretmen, öğrenci ve sınıf annelerine teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.