DOLAR
32,5991
EURO
34,7588
ALTIN
2.499,68
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Açık
28°C

BOZÜYÜK TİYATRO GÜNLERİNDE MAHŞER-İ CÜMBÜŞ’E YOĞUN İLGİ

BOZÜYÜK TİYATRO GÜNLERİNDE MAHŞER-İ CÜMBÜŞ’E YOĞUN İLGİ

‘Uluslararası Gençlik Tiyatroları Metristepe’de’ Bozüyük Tiyatro Günleri etkinlikleri kapsamında Mahşer-i Cümbüş tiyatro oyunu 16.00 ve 20.00 saatlerinde olmak üzere iki seansta Bozüyük’lü tiyatro sevenler ile buluştu. Sabahın erken saatlerinde sıraya giren vatandaşlar tarafından biletlerin kısa sürede tükenmesi ile ulusal medyada da yer alan tiyatro oyunu 2 seansta yaklaşık 900 tiyatro sevene muhteşem anlar yaşattı.
Saat 20.00’deki seansa Eşi Emine BAKICI ile birlikte katılan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın yanı sıra salonda Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Savaş KILIÇ ve Garnizon Komutanı Binbaşı Alper KOÇ’da yer aldı. Yaklaşık olarak 1 buçuk saat süren tiyatro oyununda seyirciler arasından seçilen isimlerde oyuna dâhil edildi. Doğaçlama olarak sahnelenen oyun salondakileri kahkahalara boğarken tiyatro sonunda Mahşer-i Cümbüş ekibi uzun süre alkış aldı.
Oyun sonunda tiyatro ekibine plaketlerini takdim etmek için sahneye gelen Belediye Başkanı Fatih BAKICI; “ Tiyatro yapmak sahnede olmak oldukça zor bir meslek. Bu zorluğunun yanı sıra bu işe seyirciyi katarak doğaçlama olarak tiyatro yapmak ise gerçekten ayakta alkışlanmaya değer bir performans. Bozüyük’lü tiyatro sevenlerimizin huzurunda bizlere yaşattıkları bu akşam için sahneledikleri muhteşem oyun için ekibimize teşekkür ediyorum” dedi. Mahşer-i Cümbüş Ekibi’ni en kısa sürede tekrar Bozüyük’te görmek istediklerini belirten Başkan BAKICI daha sonra oyunculara plaketlerini takdim etti.
Tiyatro oyunu sonrasında Mahşer-i Cümbüş ekibi ile yaptığımız röportajda Bozüyük’lü tiyatro sevenler ve Bozüyük ile ilgili fikirlerini belirten oyuncular seyircinin enerjisi ve salondaki atmosferi oldukça beğendiklerini vurguladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.