DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Bozüyük Pazaryerililer Derneği, Sucuk Ekmek Gecesi Düzenledi

Bozüyük Pazaryerililer Derneği, Sucuk Ekmek Gecesi Düzenledi. Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Pazaryerililer Derneği’nin her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdiği “Sucuk Ekmek Gecesi”ne katıldı.

Dernek binasında yapılan etkinlikte Bozüyük’te yaşayan Pazaryerililer ve Bozüyüklüler bir araya gelerek misafirlere Pazarcık sucuğu ikram edildi. Dernek önüne sokağa kurulan mangal ile sadece dernek içerisindekilere değil, yoldan geçen bütün Bozüyüklü hemşehrilerimize ikramlar sunuldu. Programın açılış konuşmasını yapan Bozüyük Pazaryerliler Dernek Başkanı Celalettin Konuk tüm misafirlerine hoşgeldiniz diyerek ” Derneğimiz; Pazaryeri ve Bozüyük ilçelerimiz arasında bir köprü vazifesi görmekte. Sadece çalışanlarımızla değil, esnafımızla da Bozüyük’teyiz. Bizler birbirine kaynaşmış iki ilçeyiz. Bu kaynaşmaya katkı sağlamak için böyle etkinliklerde beraberiz. Bir kez daha bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyor, gecemize sponsor olan Berk Duman, Fahri Sevim, Kamil Uslu, Serdar Kaya ve Engin Değirmen’e de ayrıca teşekkür ediyoruz.” dedi.

Daha sonra söz alan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu da “Bozüyük’te yaklaşık olarak 15 bin Pazaryerili var. O yüzden Bozüyük ve Pazaryeri ilçeleri benim için bir bütün. Bozüyük’ün içinde Pazaryerililerin çok büyük değeri var, onlarda bizim için çok değerli. Misafirperverlikleri için değerli dernek başkanımıza, sponsorlara ve bu organizasyona katkı veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinliğe Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.