DOLAR
32,4045
EURO
34,4626
ALTIN
2.477,59
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
30°C
Bilecik
30°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Çok Bulutlu
16°C

BOZÜYÜK ÖĞRENCİ MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

BOZÜYÜK ÖĞRENCİ MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPTI

 

Bozüyük İlçe Öğrenci Meclisi ilk toplantısını Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın Başkanlığında yaptı.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan Öğrenci Meclisi’ne Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, İlçe Öğrenci Meclisi Başkanı Ali İhsan ÖZTÜRK ve öğrenci temsilcileri katıldı. İlçe genelinde eğitim veren ortaokul ve liseleri temsil eden öğrenci temsilcilerinden oluşan Öğrenci Meclisi toplantısı 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlarken ilk toplantıda toplu olarak Meclis Yemini yapıldı. Toplantıda konuşan Bozüyük İlçe Öğrenci Meclisi Başkanı Ali İhsan ÖZTÜRK burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek “çalışmalara başladığımızda hepimiz çok heyecanlıydık. Zamanla özgüvenimiz arttı ve bu heyecanımızı yendik. Bir güç haline geldiğimiz zaman, Meclis haline geldiğimiz zaman; daha fazla ileriye dönük olarak konuşmaya başladık. Şu anda gündemimizde Üniversite tanıtım gezileri var. Belediyemizin desteği ile inşallah bu gezilerimizi gerçekleştirebiliriz” dedi. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’da yaptığı konuşmasında öğrenci temsilcilerine seslenerek “Kendinizi kesinlikle yararsız görmeyin. Seçilmişler çok önemlidir. Okulda yapılan seçimlerin ardından buraya kadar geldiniz. Sizi onların sesi olmanız için buraya gönderdiler. İster buna seçim deyin ister arkadaşlarınızla görüşüp buraya gönderdiler deyin. İnşallah burada güzel çalışmalar olur. Sizlerin fikirleriniz bizim için çok önemli. Belediye olarak 2880 öğrenci ile yaptığımız anket sonucunda çeşitli bilgiler elde ettik. Bu anketler bizler için çok değerli. Ankette sonucunda elde edilen verilere baktığımda en çok görmek istediğiniz üniversiteler, katılmak istediğiniz çeşitli faaliyetler var. Bizler bu isteklerinizi yerine getirmek için belediye olarak tüm imkânlarımızı kullanmaya hazırız. Bu anketlerde verdiğiniz cevaplar bizim için bir hareket planı oluşturacak. Sizlerin fikirleri; bizler için, yapacaklarımız için yol gösterecektir. Hepiniz farklı okullardan ve farklı yerlerden geliyorsunuz. Burada oluşturulacak fikir ortamı ve birlik beraberlik ortamı hepimiz için iyi olacaktır. Bozüyük’le ilgili çalışmalarda istediğiniz bir yenilik varsa burada dile getirmeniz önemli, belediye olarak yapılacaklar hayata geçerken bunlara tüm bakış açılarından fikir almak gerekli” dedi.

Ardından söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü GÜMÜŞ ise; oluşturulan Gençlik Meclisi için Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür ederek “Belediye Başkanımız sağ olsun eğitim için çok şey yapıyor. Okullara yapılan spor sahaları, okul dekorasyon yenilemeleri, bahçelerine yapılan asfaltlar ve daha birçok çalışma. Ben şehir dışında bir konferans için gittiğimde ilçemizde yapılan çalışmaları anlattığımızda diğer Milli Eğitim Müdürleri bu hizmetlere hayret ediyor. Bahçeye yapılan bir asfalt için bile Bakanlık olarak belediyeye para ödediklerini belirtiyorlar. Ben Başkanımıza bunun için tekrar teşekkür ederken, kurulan bu Öğrenci Meclisinde görev alan öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Karşılıklı sohbet ortamında devam eden toplantının ilerleyen bölümünde Başkan BAKICI eğitimin öneminden ve bireylerin kendilerini yetiştirmesinin öneminden bahsetti ve  öğrencilerle gelecekte ne yapmak istedikleri konusunda sohbet etti. Başkan BAKICI ayrıca öğrenci temsilcilerine Teşekkür Belgesi verdi.

Bşk- Öğrenci Meclisi Toplantısı 5 Bşk- Öğrenci Meclisi Toplantısı 6 Bşk- Öğrenci Meclisi Toplantısı 7 Bşk- Öğrenci Meclisi Toplantısı 8 Bşk- Öğrenci Meclisi Toplantısı 9 Bşk- Öğrenci Meclisi Toplantısı 10 Bşk- Öğrenci Meclisi Toplantısı 11 Bşk- Öğrenci Meclisi Toplantısı 1 Bşk- Öğrenci Meclisi Toplantısı 2 Bşk- Öğrenci Meclisi Toplantısı 4

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.