DOLAR
32,5810
EURO
35,0254
ALTIN
2.459,12
BIST
9.799,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

Bozüyük Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı Göreve Başladı

Bozüyük Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı Göreve Başladı. Milliyetçi Hareket Partisi Başkanlık Divanı Tarafından Bozüyük İlçe Yönetim Kurulunun feshine karar verilmesinin ardından emrkez tarafından görevlendirilen Serdar Pehlivan başkanlığında Milliyetçi Hareket Partisi Bozüyük İlçe Başkanlığı teşkilatı göreve başladı.

Göreve gelmelerinin ardından sabah namazı çıkışı Bozüyük Merkez Kasımpaşa Caminde teşkilat üyeleri tarafından cemaate çorba ikramında bulunuldu.

Bozüyük İlçe Kaymakamı Hasan Yaman’ı ziyaret eden MHP Bozüyük İlçe Teşkilatı üyeleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. İlçe Kaymakamı Hasan Yaman’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bozüyük İlçe Başkanı Serdar PEHLİVAN “Alaka ve misafirperverliğinden dolayı ilçe teşkilatımız adına sayın kaymakamımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Son günlerde Bozüyük Halkının gündeminde olan elektrik kesintisini de değerlendiren Bozüyük MHP İlçe Başkanı Serdar Pehlivan, şunları kaydetti;

“Çok soğuk olan şu günlerde eksi 5 ile eksi 9 arasında bir soğuk olan gecenin sabahından itibaren 10 saatlik bir elektrik kesintisinin akıl ve mantıkla izah edilecek bir durum olduğuna inanmıyorum. Şehrin tamamına yakını doğalgaz ve kombi ile ısınırken, şehrin büyük bir kısmında elektrikler kesilmişken hastalar, yaşlılar, bebek ve çocukların olumsuz bir şekilde etkilenme ihtimali göz ardı edilmemelidir. Görüşü ne olursa olsun şehrimizde yaşayan tek bir vatandaşımızın dahi bu durumdan dolayı mağdur edilmesi vicdana aykırıdır. Temennimiz gereğinin yapılması ve mevcutta yapılan yatırımın bir gereği olan bu kesintinin daha sıcak olan bir güne ve ileri bir tarihe atılmasından yanadır.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.