DOLAR
32,5952
EURO
34,7918
ALTIN
2.497,68
BIST
9.454,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

BOZÜYÜK KENT KONSEYİ BAŞKANI OSMAN TEKELİ OLDU

BOZÜYÜK KENT KONSEYİ BAŞKANI OSMAN TEKELİ OLDU
Bozüyük Kent Konseyi’nin yeni başkanı ilçenin sevilen esnaflarından Osman TEKELİ oldu.
Bozüyük Kent Konseyi 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde yapıldı. Genel Kurul Kent Konseyi Başkanı Muzaffer TEKELİOĞLU’nun konuşması ile başladı. TEKELİOĞLU konuşmasında yaşanan darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diledi. Günün birlik ve beraberlik günü olduğunu belirterek Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız ve Bakanlar Kurulu üyelerine, Siyasi Partilerin Genel Başkanlarına, milletvekillerine, ordumuzun her kademesinde vazife yapan peygamber ocağının kahraman askerlerine, emniyet teşkilatımızın görevlilerine, bilhassa canını hiçe sayarak vatanı için, bayrağı için, mukaddesatı için mücadele eden kahraman Türk halkının her ferdine şükranlarını sundu. TEKELİOĞLU konuşmasında ayrıca Kent konseyinin kuruluş aşaması ve çalışmaları hakkında bilgi vererek Kent Konseyi’nin oluşumunda büyük katkıları olan Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür etti. 2 yıllık zaman içinde “Birlikte Yönetiyoruz” ilkesiyle hareket edilerek yapılan çalışmalardan bahsetti.
Konuşmasının ardından TEKELİOĞLU’na Başkan Fatih BAKICI tarafından verdiği hizmetlerden dolayı bir plaket verildi. Programın devamında divan heyeti ve tasnif heyeti oluşturularak kent konseyi yönetmeliğinde değişiklik yapılması istenilen yönergeler ile ilgili değişiklikler yapıldı. Genel Kurulda konuşma yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI seçim yapıldıktan sonra Bozüyük Belediyesi ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte birlik ve beraberlik açısından bir çalışma yapacaklarını söyledi. Başkan BAKICI, “Bizler 2 yıl boyunca çalıştığımız kent konseyimizle hiçbir sıkıntı yaşamadan Bozüyük’te icraatlar yaptık. Bundan sonra da 3 yıl boyunca inşallah aynı kent konseyiyle de Bozüyük’e yeni projeler kazandıracağımıza olan inancımız tamdır. Şimdiden yeni seçilecek kent konseyi başkanımıza ve seçilecek olan yönetim kurulumuza da hayırlı olsun diyorum” dedi. Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek aday olarak seçimlere giren Osman TEKELİ Kent Konseyinin yeni başkanı oldu. 7’den 21 kişiye çıkarılan yönetim kurulu listesinde ise Kısmet TURAN, Fehmi NİLÜFER, Mustafa BAYRAK, Hayri ÖZCAN, Veli ÇELİK, Gençağa SERASLAN, Servet ÇETİNKAYA, Münevver URHAN, İsmail KAÇAR, Kahri İNCİ, Cevat TEKİN, Suat ERBAY, Veysel KILIÇ, Nejdet YASLAN, Ahmet ÖZEN, Osman TUZAK, Zeynep AKPINAR, Hakan BAKICI, Necmettin ŞAHAN, Hayati ÇİL ve Hasan ÖZKAN yer aldı.
Seçimlerin ardından bir konuşma yapan Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ, gösterdikleri teveccühlerden dolayı delegelere, divan ve tasnif heyetine, basın mensuplarına ve Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür etti. TEKELİ konuşmasında, “Belediyemiz ile koordineli çalışabilmek, üreten bir kent konseyi olabilmek adına STK’larımız ile sürekli iletişim halinde olunacak. Bunun içinde gerek teknolojiyi kullanarak gerek birebir gerekse guruplar halinde görüşülüp toplantılar yapılacaktır. Belli aralıklarla yapacağımız anket çalışmalarımız ile de tüm söz sahibi taraflar harekete geçirilecektir. Bünyemizde oluşturacağımız sekretarya ile bilgi akışı sağlanacaktır. Daha verimli, daha güzel, daha barışcıl, yaşanabilir bir Bozüyük hep beraber hedefimizdir” dedi.
Bşk- Kent Konseyi 2. Olağan Genel Kurul 7

Bşk- Kent Konseyi 2. Olağan Genel Kurul 8

Bşk- Kent Konseyi 2. Olağan Genel Kurul 9

Bşk- Kent Konseyi 2. Olağan Genel Kurul 3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.