DOLAR
32,5351
EURO
34,9450
ALTIN
2.439,05
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

BELEDİYE BAŞKANI FATİH BAKICI PROJELERİNİ ANLATTI

BAŞKAN BAKICI DERNEKLERİ ZİYARET EDEREK PROJELERİNİ ANLATTI, KAPALI PAZARDA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

           

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı yoğun bir tempo içerisinde ve ilgi ile karşılanan dernek ziyaretlerine devam ederken kapalı pazarı da ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

            Belediye Başkanı Fatih Bakıcı beraberindeki AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları ile birlikte sırasıyla Cihangazililer Derneği yeni yönetimine iade-i ziyarette bulunarak Yeni Sanayi Sitesi’nin yeni yönetimini ziyaret etti. Her iki derneğin yeni yöneticilerine görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında kolaylıklar diledi. Daha sonra Eski Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar ve bereketli bol kazanç dileyen Başkan Bakıcı ve beraberindekiler kapalı pazara geçerek vatandaşlarla ve esnaflarla buluştu. Vatandaşlarla görüşerek sohbet eden Başkan Bakıcı ve beraberindekiler Pazar esnafına da hayırlı iş temennisinde bulunarak bereketli kazanç dilediler. Her ziyaretinde oldukça sıcak karşılanan Başkan Bakıcı ve beraberindekiler akşam saatlerinde de Göynücek Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Minibüsçüler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek ziyaretlerinde dernek üyelerine çalışmalarını ve projelerini anlatan Başkan Bakıcı kendisine yöneltilen soruları da yanıtladı. Dodurgalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen Dodurgalılar Gecesi’ne de misafir olan Başkan Bakıcı burada da sevgi gösterileri ile karşılandı. Grand Çalı’da düzenlenen Dodurgalılar Gecesi’nin ardından yan salonda yapılan sünnet düğününe de katılan Başkan Bakıcı sünnet olarak erkekliğe adım atan Yakup ve Rüstem’i tebrik ederek ailelerine de sünnet cemiyetlerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

            Ziyaretlerin ardından gün boyu devam eden ziyaretleri hakkında bir değerlendirme yapan Başkan Bakıcı “Bu günkü ziyaretlerimizde Cihangazililer Derneği yeni yönetimini ziyaret ettik. Kendilerine Allah’tan kolaylıklar diledik. Teşkilatımızla beraber Eski Sanayi Sitesi esnafımızı ziyaret edip işlerinde kolaylıklar diledik. Allah kendilerine hayırlı kazançlar nasip etsin inşallah. Yeni Sanayi Sitesi yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretine gittik. Yeni görevleri hem yönetim hem de esnaflarımız açısından hayırlar getirsin inşallah. Ardından ilçemize kazandırdığımız projelerimizden Kapalı Pazar Yerimizde hizmet veren esnaflarımızı ve alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Göynücek Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ile Minibüsçüler Derneği’ni ziyaret ettik. Ziyaretimizde bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen Dernek Yönetimi ve üyelerine çok teşekkür ediyorum. Bu akşam ayrıca Milletvekilimiz Sn. Selim Yağcı, İlçe Başkanımız Sn. Hüsnü Ersoy, Dodurga Belediye Başkanımız Selim Tuna ile birlikte bu yıl 5.si düzenlenen Dodurgalılar Gecesi’ne katıldık. Büyük emekler ile bu güzel organizasyonu hazırlayıp bizleri de davet ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.