DOLAR
32,5135
EURO
34,9476
ALTIN
2.434,67
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDEN YAKLAŞIK 1500 MİNİK ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ EĞİTİM SETİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ilköğretime yeni başlayan yaklaşık 1500 minik öğrenciye okuma yazma seti armağan etti.

Bozüyük Belediyesi tarafından, eğitime destek çalışmaları kapsamında ilçe genelinde ve Bozüyüğe bağlı belde ve köy ilkokullarında eğitim veren tüm ilkokulların birinci sınıflarında eğitim gören öğrencilere ücretsiz olarak eğitim seti dağıtıldı. Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Eğitim Setlerinin dağıtımının Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu’ndaki bölümüne Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın yanı sıra ilçede düzenlenen ilköğretim haftası kutlamalarına katılan İl Milli Eğitim Müdürü İsmail ALTINKAYNAK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa YÜRÜKCÜ katıldı. BAKICI,  ALTINKAYNAK ve beraberindekiler okulun birinci sınıflarını tek tek gezerek çocuklarla sohbet etti ve “Eğlenerek Okumayı Yazmayı Öğreniyorum” adlı setleri ücretsiz olarak dağıttı.

Eğitim Setlerinin dağıtımların bitimiyle birlikte Bozüyük Belediye Başkan Fatih BAKICI’nın Ankara Çizgi Yayınları sahibi ve Ankara Bilecikliler Dernek Başkanı Üzeyir YILDIRIM ile yaptığı  ikili görüşmeler sonucunda Bozüyük Belediyesi’ne bağışladığı yaklaşık 1500 adet Eğitim Seti minik öğrencilerle buluşmuş oldu. Başkan BAKICI ücretsiz eğitim setleri hakkında yaptığı açıklamada en büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu belirterek “Okuma yazma setlerini aileler üzerine bir yük getireceğini düşündüğümüz için velilerimize maddi ve manevi anlamda yardımcı olmak amacıyla dağıtıyoruz. Bu setlerin çocuklarımızın başarısına büyük bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Ayrıca bu kitapları bize bağışlayan Bilecik’li Hemşerimiz sayın Üzeyir YILDIRIM’a da çok teşekkür ediyorum. Eğitim bizim için çok önemli. Okullarımıza elimizden geldiğince her konuda yardım ediyoruz ve bu yardımlarımızı sürdüreceğiz. Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde çocuklarımıza daha iyi ve daha kaliteli bir eğitim imkanı sunabilmek” dedi.

Bozüyük’te bu yıl ilkokula yeni başlayan ve ilk kitap hediyelerini Okuma Seti olarak Başkan BAKICI’dan alan miniklerin yüzü gülerken velilerde bu uygulamanın aile bütçesine sağladığı katkı nedeniyle Başkan BAKICI’ya teşekkür ettiler.

Bşk-Eğitim Seti Dağıtımı 1 Bşk-Eğitim Seti Dağıtımı 2 Bşk-Eğitim Seti Dağıtımı 3 Bşk-Eğitim Seti Dağıtımı 4 Bşk-Eğitim Seti Dağıtımı 6 Bşk-Eğitim Seti Dağıtımı 8

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.